Η Εβελίνα Νικόλιζα, η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη πήρε 35 κιλά, όμως είναι ακομπλεξάριστη και πόσταρε στο Instagram της φωτογραφία της με μαγιό!

Η Εβελίνα Νικόλιζα η οποία την επόμενη σεζόν θα είναι στην εκπομπή της Ναταλία Γερμανού, Καλύτερα δε γίνεται, απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με τον αγαπημένο της και δεν διστάζει να δημοσιεύσει φωτογραφία της με μαγιό!

Η ίδια είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό: «Είμαστε εδώ σε ένα video με τίτλο “Πως ξαναπήρα 35 κιλά” και η αλήθεια για να το ξεκαθαρίσω εξ’αρχής είναι ότι δεν πήρα 35 κιλά. Πήρα 45. Απλώς επειδή υπάρχει ένα video με τίτλο “Πως έχασα 35 κιλά” και υπήρχε πάντα ένα inside joke με τη διατροφολόγο μου ότι όταν τα ξαναπάρω θα κάνω ένα video για το πώς ξαναπήρα 35 κιλά, είμαι εδώ για να κάνω αυτό το video.

Να σας πω ότι δεν έχω θυρεοειδή, δεν έχω κάτι το οποίο με κάνει να παχαίνω, παχαίνω μόνη μου επειδή τρώω πάρα πολύ. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν προβλήματα υγείας και αυτά τους ωθούν στο να πάρουν κιλά και δεν είναι σωστό να λέμε σε κάποιον ότι πάχυνε.(…)

Είναι μια νοοτροπία καρφωμένη στον εγκέφαλό μου από μικρή ότι όταν είμαι πολύ κουρασμένη ή έχω κάνει κάτι δύσκολο ή έχω ανταπεξέλθει σε μια μέρα που ήταν θεόστραβη, μου αξίζει να φάω.(…) Σκεφτείτε πόσο λάθος είναι αυτό. Έχω πάρει πάρα πολλά κιλά “επιβράβευσης” Και έχω πάρει και πάρα πολλά κιλά γιατί θεωρούσα ότι θα ξεκινήσω δίαιτα».

Η Εβελίνα Νικόλιζα πόσταρε φωτογραφία της με μαγιό και είναι υπέροχη

Πηγή: true.gr