Το σπίτι μας είναι το καταφύγιό μας. Φέτος όμως, λόγω της κατάστασης με την πανδημία του κορωνοϊού, το απολαμβάνουμε περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Έτσι και η Ρούλα Κορομηλα!

Η γνωστή παρουσιάστρια, που αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης, μένει σε ένα υπέροχο σπίτι στην Κηφισιά και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει δείξει αρκετές φορές αγαπημένες της γωνιές.

Η μεζονέτα στην οποία μένει η Ρούλα Κορομηλά, έχει κλασικό αλλά απλό στιλ, με vintage στοιχεία και το αποτέλεσμα δίνει μια αίσθηση καθαρότητας, ζεστασιάς και φιλοξενίας.

«Ασημί και λευκό είναι οι αποχρώσεις που αντικατοπτρίζουν τα συναισθήματα μου», είχε σχολιάσει για τη διακόσμηση του σπιτιού της σε παλαιότερη ανάρτησή της η Ρούλα Κορομηλά και όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι είναι πράγματι τα χρώματα που κυριαρχούν στην διακόσμηση.

Εσωτερική σκάλα (από τα πιο ωραία, ξεχωριστά και… φωτεινά στοιχεία του σπιτιού), ξύλινες λεπτομέρειες, μια μεγάλη και μοντέρνα κουζίνα, όμορφα διακοσμητικά αντικείμενα κάνουν το σπίτι της να μοιάζει άνετο και πολυτελές.

Κεντρική θέση αυτή την περίοδο στο σπίτι της έχει το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Όμορφοι, ιδανικοί για χαλάρωση και οι εξωτερικοί χώροι του σπιτιού της Ρούλας Κορομηλάς, ένας υπέροχος κήπος με μια πισίνα, ανάσα δροσιάς και χαλάρωσης για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Δείτε κάποιες φωτογραφίες από το σπίτι της Ρούλας Κορομηλά:Πηγή: true.gr