Το θεατρικό της ντεμπούτο έκανε το βράδυ του Σαββάτου 26 Φεβρουαρίου η Έφη Ρασσία. Η νεαρή ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της Βάλιας στην τηλεοπτική σειρά “Το καφέ της Χαράς” ανέβηκε για πρώτη φορά στο σανίδι με την παράσταση “Το επάγγελμα της κυρίας Γουόρεν” το οποίο παίζεται στο θέατρο “Διάχρονο – Μαίρη Βιδάλη”.

Από την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης δε θα μπορούσε να λείπει ο θείος της Έφης Ρασσιά, Χάρης Ρώμας που είναι πάντα στο πλευρό της για να τη στηρίζει, να την ενθαρρύνει προκειμένου να ακολουθεί τα όνειρά της αλλά και για να τη συμβουλεύει.

Μετά το τέλος της παράστασης, θείος και ανιψιά πόζαραν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό του Πέτρου Χόντού αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πόσο αγαπημένοι είναι.


Πέρα από την Έφη Ρασσιά όμως στην θεατρική παράσταση “Το επάγγελμα της κυρίας Γουόρεν” πρωταγωνιστούν και οι: Μαίρη Βιδάλη, Χρήστος Φωτίδης, Πέτρος Αποστολόπουλος, Τάσος Μπλάτζιος, και Τάσος Περάκης.


Λίγα λόγια για το έργο

Το έργο γράφτηκε το 1893 και είναι ένα από τα δημοφιλέστερα έργα του συγγραφέα. Διαπραγματεύεται τη σχέση μάνας με κόρη, της κυρίας Γουόρεν δηλαδή με την κόρη της Βιβή. Μέσα από το έργο βλέπουμε ήθη εκείνης της εποχής, τη θέση της γυναίκας στην ανδροκρατούμενη κοινωνία, τη διαφθορά του χρήματος, τη παραπλάνηση, την αλήθεια. Το έργο του Σω είναι επίκαιρο όσο ποτέ κι ας έχουν περάσει πάνω από εκατό χρόνια. Διαπραγματεύεται με αλήθειες που σοκάρουν ακόμα και στις μέρες μας.

Πηγή: Tlife.gr

Πηγή: true.gr