Χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες ώρες με την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό, μόλις 2-3 εβδομάδες μετά την παρουσία της στο πλευρό του Γιώργο Λιάγκα

Όλα ξεκίνησαν χθες 23/9 όταν η παρουσιάστρια δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή, με τον Γιώργο Λιάγκα να αποκαλύπτει πως είχε άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπήρξε μια έντονη σύγκρουση ανάμεσα στους δυο παρουσιαστές με αποτέλεσμα εκείνη να υποβάλλει την παραίτησή της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στο Twitter έχει στηθεί κανονικό πανηγύρι, με το όνομα της Δούκισσας Νομικού να είναι πρώτο στα trends και να τρολάρουν την αποχώρησή της.

Τα tweets για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό

Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής της – Τι πραγματικά συνέβη μεταξύ Δούκισσας Νομικού & Γιώργου Λιάγκα

Η παρουσία της κράτησε μόλις 14 μέρες και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που είχαμε, η Δούκισσα είχε έντονους διαπληκτισμούς με το κανάλι ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ένιωσε αρκετά άβολα κατά την διάρκεια της εκπομπής.

Μάλιστα, μία μέρα, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την εμφάνισή του στη στήλη της μαγειρικής, παρεμβαίνοντας στο μαγείρεμα και την κουβέντα που είχαν η Δούκισσα με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, κάτι που ενόχλησε αρκετά την πρώτη καθώς είχε συμφωνηθεί από την αρχή να μην παρεμβαίνει εκείνη στην ενημερωτική ενότητα της εκπομπής κι εκείνος στη ψυχαγωγική ενότητα του Πρωινού για αυτό και είναι τεταμένες σχέσεις μεταξύ των δύο παρουσιαστών.

Ωστόσο, φαίνεται πως η Δούκισσα έχει εν ενεργεία συμβόλαιο τριών ετών με τον ΑΝΤ1 για αυτό και θα πρέπει να βρεθεί σε διαβουλεύσεις με τους ιθύνοντες του σταθμού προκειμένου να βρεθεί μία λύση για τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Πηγή: true.gr