Ο Νίκος Μουτσινάς, στην σημερινή του εκπομπή έκανε μια αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη και το χωρισμό της από τον Γιάννη Λάτσιο. Αφορμή, στάθηκαν τα δάκρυα της παρουσιάστριας και τα αφιερωματικά βίντεο που της ετοίμασαν στην εκπομπή,

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», αναφέρθηκε στην απόφαση της «βασίλισσας» της τηλεόρασης να αποχωρήσει από το χώρο και να κάνει ένα μικρό διάλειμμα για να ξεκουραστεί και να αφιερωθεί σε πρόσωπα και πράγματα που αγαπάει.

Μπορεί η επιλογή αυτή να είναι οριστική, ωστόσο ο Νίκος Μουτσινάς μέχρι και σήμερα κάνει έκκληση στην Ελένη Μενεγάκη για να το σκεφτεί ξανά και να μην φύγει από την τηλεόραση.

«Κορίτσι μου, πολύ μεγάλη αγάπη σου στέλνω και ξανασκέψου το. Ας βγει στο δεύτερο μισό αν θέλει ρε παιδί μου. Ολόκληρη χρονιά; Έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά σαν χώρα, μην το κάνεις αυτό! Γύρνα πίσω Ελένη!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για το χωρισμό Ελένης Μενεγάκη – Γιάννη Λάτσιου
Ο Νίκος Μουτσινάς, θυμήθηκε την περίοδο του χωρισμού της από τον Γιάννη Λάτσιο και μετά την προβολή αποσπάσματος από την εκπομπή «Ελένη», ο ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε σε εκείνα τα χρόνια.

«Παιδιά ήταν εκείνη η περίοδος με την Ελένη Μενεγάκη που είχε χωρίσει… Ήμασταν πολύ στενοχωρημένοι όλοι, δεν σου πήγαινε και καρδιά. Εκεί πέρα που ήμασταν στην εκπομπή όλη η διάθεσή μας ήταν να ανέβει ρε παιδί μου. Γι’ αυτό και αυτό το πλάνο που κοιτούσε έτσι το κορίτσι μου», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Αναφορά στον Γιάννη Λάτσιο είχε κάνει και η Ελένη Μενεγάκη πριν από μερικές ημέρες στην εκπομπή της. Δε δίστασε να κάνει ένα δημόσιο σχόλιο για το ταξίδι που είχαν κάνει όταν παντρεύτηκαν, με την παρουσιάστρια να περιγράφει ακριβώς τι ήθελε να του ζητήσει.

Πηγή: true.gr