Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Θέμης Κανέλλος δημοσιοποίησε ένα μήνυμα που δέχθηκε, στο οποίο ένας διαδικτυακός του φίλος δε διστάζει να του κάνει μία ανήθικη πρόταση επί πληρωμή!

Ο πρώην παίκτης του Big Brother είναι πολύ ενεργός στα social media και έτσι δε διστάζει να μοιράζεται με τους followers του διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή.

Αυτή τη φορά, «ξεμπρόστιασε» έναν επιτήδειο, ο οποίος προσπάθησε να του προσφέρει χρήματα για να κοιμηθεί μαζί του. Ο νεαρός youtuber φάνηκε να είναι έξαλλος με το μήνυμα αυτό και έτσι έγραψε στο Instagram: «Αυτό που επειδή πήγαμε σε ένα ριάλιτι νομίζουν ότι κάνουμε βίζιτες με ξεπερνάει. Λέω να πάω μετά να δώσω και λεφτά σε άστεγους και παιδάκια που δεν έχουν να φάνε. Τι λέτε;». Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό ο Θέμης Κανέλλος έπεσε θύμα απάτης.

Θέμης Κανέλλος: «Στο Big Brother έγιναν πράγμα για τα οποία απαγορευόταν να μιλήσουμε»
Ο Θέμης Κανέλλος μίλησε χθες το πρωί στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο Big Brother, ξεκαθαρίζοντας πως μέσα στο παιχνίδι έγιναν πράγματα για τα οποία οι παίκτες δεν μπορούσαν να μιλήσουν.

Ο πολυσυζητημένος παίκτης, λίγο μετά τη δημοσίευση του βίντεο που λέει όλα όσα έγιναν στο σπίτι του Big Brother, αποφάσισε να ανοίξει τα κρυφά χαρτιά του.

Μεταξύ άλλων εξήγησε πως δεν έχει καμία επαφή με τη νικήτρια, Άννα Μαρία, η οποία έχει κάνει μπλοκ στο Instagram όλους τους παίκτες του Big Brother.

Παράλληλα είπε πως η παραγωγή απαγόρευσε στους παίκτες να μιλήσουν για ορισμένα περιστατικά που έλαβαν χώρα μέσα στο σπίτι. Το περιστατικό της Άννας Μαρίας με την πόρτα για παράδειγμα, είχε σκηνές, τις οποίες δεν παρακολούθησε ποτέ το τηλεοπτικό κοινό.

Πηγή: true.gr