Αφορμή στάθηκαν τα αυστηρά λόγια του διευθυντή της ακαδημίας για την ερμηνεία της Βένιας
Άλλο ένα επεισόδιο του House of fame ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας μέσα από την συχνότητα το ΣΚΑΙ.Οι καθηγητές βρέθηκαν στην ακαδημία για να σχολιάσουν και να κρίνουν τις εμφανίσεις των σπουδαστών, για την παρουσία τους στο live της Παρασκευής.

Εκεί ξεκίνησε ένας έντονος καυγάς μεταξύ του Πάνου Μεταξόπουλου και του Άρη Φανταράκη. Αφορμή στάθηκαν τα αυστηρά λόγια του διευθυντή της ακαδημίας για την ερμηνεία της Βένιας, που ενόχλησαν ιδιαίτερα τον Άρη.

«Από εδώ και πέρα θα τα λέω όλα γιατί πολλά τα κρατούσα σήμερα θα βγουν όλα, όταν πνίγομαι από οποιαδήποτε κατάσταση θα μιλάω. Είναι ανεπίτρεπτη η απάντηση σου ρε Άρη μου, ότι ξέχασες λόγια σου… Δεν ξέρεις ότι η Βένια θα κάνει καριέρα, ποιος στο είπε, πολύ ωραία έλα κάτσε στη θέση μου Άρη, δεν θα γινόμουν αυτό που είμαι. Δεν με άγγιξε αυτό που άκουσα. Είναι τόσο κακό;», δήλωσε ο Πάνος Μεταξόπουλος.

Με τον Άρη να απαντά: «Υπάρχουν πολλές φορές που συμφωνώ απόλυτα μαζί σας και άλλες που σας θεωρώ υπερβολικό. Προφανώς και δεν έχετε κάτι με την Βένια, δεν διαφωνώ καταλαβαίνω πως θέλετε να περάσετε το μήνυμα σας».

Πηγή : protothema.gr

Πηγή: true.gr