Εμπνεύσου από όλα τα posts που έχει κάνει στην Ελλάδα η Heidi Klum και θα διώξεις τη μουντή διάθεση αυτής της Δευτέρας.

H Heidi Klum παραμένει στην Ελλάδα και παραδίδει μαθήματα πόζας στο Instagram με φόντο το ξημέρωμα στο νησί των ανέμων.

Η Heidi μετρά δέκα ημέρες στην Ελλάδα

Η 48χρονη Heidi Klum που έχει υπάρξει ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, ξεκίνησε το tour της στην Ελλάδα από την Αθήνα όπου έγιναν τα γυρίσματα για τους ημιτελικούς του Γερμανικού Next top model. Ο φωτογραφικός φακός είχε εντοπίσει την Klum στο Ζάππειο εν μέσω γυρισμάτων.

Ο τρόπος με τον οποίο η Heidi αναδεικνύει τα τοπία σε κάθε σημείο της χώρας μας είναι μοναδικός. Είχε προηγηθεί η θέα από το ξενοδοχείο στα Νότια Προάστια όπου η Klum πόζαρε με ένα ψηλόμεσο παντελόνι φόρμας και ένα αθλητικό μπουστάκι και θαύμαζε τη θέα.

Ακολούθησε το post στο ηλιοβασίλεμα στο λιμάνι του Πειραιά πριν την αναχώρηση για τις Κυκλάδες, όπου το μοντέλο και παρουσιάστρια κουρνιάζει στην αγκαλιά του συζύγου της Tom Kaulitz και ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί με φόντο το ηλιοβασίλεμα κι ενώ το καράβι αναχωρεί.

Στη Μύκονο που η Heidi λάτρεψε

Ύστερα ήρθε το post από τη Μύκονο αλλά και η πόζα μπροστά στην Ελληνική σημαία αλλά και το έτερο post σε μία από τις πιο δημοφιλείς πόζες στο Instagram από τη Μύκονο.

Η νέα γυμνόστηθη πόζα στη Μύκονο

Αν θέλεις να εμπνευστείς και να γυρίσει το μυαλό σου πίσω εκεί, στις στιγμές του καλοκαιριού, η Heidi θα σε βάλει στο κλίμα. Η νέα πόζα ξημερώματα στη Μύκονο με την Klum topless είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει ένα super μοντέλο με την εμπειρία της Heidi μέσα στα άγρια ξημερώματα στη Μύκονο.

Πηγή: queen.gr

Πηγή: true.gr