Τι και αν η ταυτότητά της Lesley Maxwell αποκαλύπτει ότι είναι 64 ετών, είναι αρκετοί εκείνοι που τη μπερδεύουν με την εγγονή της,

Τα social media έχει αναστατώση η 64χρονη Lesley Maxwell με την εκθαμβωτική εξωτερική της εμφάνιση. Οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου τη μπερδεύουν με την εγγονή της, η οποία συχνά ανεβάζει βίντεο με τη γιαγιά της στο Instagram.

Η Lesley έχει τρία παιδιά και τρία εγγόνια και σίγουρα όταν τη βλέπει κανείς δεν φέρνει στο μυαλό της την κλασική εικόνα γιαγιάς. Η ίδια δημοσίευσε πρόσφατα μία φωτογραφία με μωβ μαγιό και άναψε φωτιές με το καλλίγραμμο κορμί της. Η φωτογραφία συγκέντρωσε πάνω από 4.500 σχόλια με τους χρήστες να εγκωμιάζουν την «καυτή γιαγιά» κοπλιμέντα που προφανώς εκείνη απολαμβάνει.

Η 64χρονη έχει κάνει τρόπο ζωής τη γυμναστική. Ασκείται πέντε μέρες την εβδομάδα και συχνά μοιράζεται με τους followers της τις ασκήσεις που κάνει, όπως αναφέρει η Sun.

«Το fitness δεν είναι απλά θέμα εμφάνισης. Είναι συναίσθημα. Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να νιώθεις ότι έχεις ένα υγιές και γερό σώμα. Το θέμα είναι ότι κανένας δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά για σένα. Ακόμα και αν πληρώσεις κάποιον να το κάνει» λέει η 64χρονη.

«Οι γυναίκες αποκτούμε τη δική μας αξία όσο μεγαλώνουμε – νιώθουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση, νιώθουμε σέξι- ειδικά αν είμαστε σε φόρμα και υγιείς. Μπορούμε πραγματικά να αντιστρέψουμε τη διαδικασία γήρανσης μέσω της διατροφής και της αποτελεσματικής άσκησης. Το να χτίζουμε τους μύες, να καίμε το λίπος και να έχουμε ένα υγιές σώμα εξαρτάται από εμάς. Υπάρχουν δύο τρόποι γήρανσης: ο ένας είναι η χρονολογική ηλικία που είναι από την ημερομηνία γέννησής σας μέχρι σήμερα. Ο ο άλλος είναι η βιολογική ηλικία, η οποία είναι πιο συναρπαστική. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα νεότερο σώμα – να γίνουμε πιο αδύνατοι, πιο δυνατοί, πιο υγιείς» υποστηρίζει συμπληρώνει.

Οι νεότεροι άνδρες
Με ένα τέτοιο κορμί η Lesley, που αποφάσισε να αφιερωθεί στη γυμναστική ως διέξοδο στη θλίψη που βίωνε με το διαζύγιο της, έχει πολλούς άνδρες θαυμαστές, όλων των ηλικιών.

Με την αυτοπεποίθησή της στα ύψη συχνά δέχεται το φλερτ και από πολύ νεότερούς της άνδρες. Και με έναν τέτοιο έχει τώρα δεσμό.

«Ο άνδρας με τον οποίο βγαίνω είναι νεότερός μου, αλλά ποτέ δεν το σκέφτομαι. Η αυτοπεποίθηση που έχω είναι το κέρδος μου. Αν ένας άνδρας με πλησιάσει, με κοιτάξει στα μάτια και μου ζητήσει να βγούμε για μένα είναι ένας γενναίος άνδρας» λέει.

Πηγή : newsbomb.gr

Πηγή: true.gr