Στην τελευταία της εκπομπή στον Alpha, η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να πάρει με τα δυο της χέρια την κάμερα και να την στρέψει πάνω στον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο, δίνοντας του ένα φιλί στο στόμα.

Η κίνησή της αυτή αποκαλύφθηκε μάλιστα μέσα από ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και προκάλεσε μεγάλη αίσθηση, καθώς ήταν η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια έκανε κάτι τέτοιο.

Το “Καλό Μεσημεράκι” μας είπε καλό καλοκαιράκι και στην γιορτινή τελευταία εκπομπή της σεζόν, η Βάνια, κατά κόσμον Ματίνα Νικολάου έπραξε τα αντίστοιχα με τον δικό της σύντροφο.

Συγκεκριμένα, η συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά παίρνοντας το ανάλογο αγέρωχο ύφος, πλησίασε αποφασιστικά την κάμερα, την έστρεψε πάνω στον Βασίλη Πορφυράκη και του έδωσε ένα φιλί στο στόμα.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε γνωριστεί το καλοκαίρι πριν η Ματίνα Νικολάου ξεκινήσει εμφανίσεις στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά.

“Πολύ απλά γνωριστήκαμε, όπως γνωρίζεται όλος ο κόσμος, όχι κάτι extreme. Είχαμε κάποιους κοινούς φίλους και βγήκαμε μια φορά. Μετά επικοινωνούσαμε μέσω social, μέχρι που βρεθήκαμε και μόνοι μας”, είχε πει η Ματίνα Νικολάου για τον τρόπο που γνωρίστηκαν. Έκτοτε είναι φουλ in love και δεν διστάζουν να μιλούν δημόσια για τον έρωτά τους.

Πηγή: faysbook.gr

Πηγή: true.gr