Ο παρουσιαστής δήλωσε μεταξύ άλλων ότι δεν θα έκανε ποτέ καραντίνα με τη Μαρία Ηλιάκη
Η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά, στο «Καλό Μεσημεράκι». Η Κατερίνα και ο Νίκος θυμήθηκαν τα τρία χρόνια που δούλεψαν μαζί ενώ λίγο μετά, άρχισαν τα δύσκολα για την παρουσιάστρια του Star, αφού κλήθηκε ή να απαντήσει σε πολύ δύσκολες ερωτήσεις ή να φάει κάτι από το μενού της εκπομπής που δεν ήταν και ότι καλύτερο.

Στην ερώτηση ποιον θα έδιωχνε από την εκπομπή αν έπρεπε κάποιον να διώξει η Κατερίνα επέλεξε να απάντήσει και είπε: Θα διώξω σίγουρα τον Κρατερό Κατσούλη, γιατί δεν πρόκειται ο Κρατερός να μου κάνει κάτι…

Με τη σειρά του απάντησε και ο Νίκος Μουτσινάς σε μια πολύ δύσκολη ερώτηση: Με ποια πρώην συμπαρουσιάστρια του δεν θα έκανε ποτέ καραντίνα. Ο Νίκος Μουτσινάς, στην αρχή είπε να φάει κάτι αλλά μετά από μεγάλη προσπάθεια αποκάλυψε ότι δεν θα έκανε καραντίνα, με την Μαρία Ηλιάκη. Η Κατερίνα προσπάθησε να κάνει κάτι για να τα βρουν οι πρώην συνεργάτες αλλά μάλλον δεν τα κατάφερε τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Στην ερώτηση αν διαφωνεί με τον Κρατερό Κατσούλη, η Κατερίνα απάντησε: “Με τον Κρατερό διαφωνούμε” είπε η Κατερίνα. Είμαι πολύ υπομονετικός άνθρωπος αλλά και πολύ επίμονος.

Πηγή: true.gr