Με το… αριστερό φαίνεται ότι ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σεζόν της «Φάρμας» στον ΑΝΤ1, καθώς ήδη από τις πρώτες ημέρες ένα από τα μεγάλα ονόματα στα οποία είχε επενδύσει η παραγωγή έχει αποχωρήσει και δε θα τον δούμε για πολλά επεισόδια όταν αυτά ξεκινήσουν να προβάλλονται.

Το ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο πήρε πράσινο φως για να συνεχιστεί δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, δε θα έχει για τους μήνες που υπολόγιζε ένα από τα «βαριά χαρτιά» του παιχνιδιού, τον Σταμάτη Γαρδέλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open, οι αρχικές πληροφορίες και φήμες ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης εκδιώχθηκε από την παραγωγή λόγω κακής συμπεριφοράς και εντάσεων που δημιουργούσε στο ριάλιτι, δεν ευσταθούν.

Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν εκδιώχθηκε γιατί παραβίασε τους κανόνες του παιχνιδιού, αλλά οι λόγοι που τερμάτισαν την πορεία του στη «Φάρμα» ήταν λόγοι υγείας. Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός αντιμετώπισε προβλήματα με τη μέση του στη διάρκεια της παραμονής του, οι οποίοι τον εμπόδιζαν να λαμβάνει μέρος στα αγωνίσματα, οδηγώντας τον μοιραία στην αποχώρηση από το παιχνίδι, χωρίς να χρειαστεί καν ψηφοφορία.

Πηγή : dailymedia.com

Πηγή: true.gr