Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ρωσία καθώς μία συνταξιούχος επέστρεψε από τον «άλλο κόσμο», αφού πέρασε μια νύχτα σε νεκροτομείο νοσοκομείου και ξύπνησε.

Η 81χρονη Zinaida Kononova, σύμφωνα με το LADbible, θεωρήθηκε νεκρή μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Η οικογένειά της ενημερώθηκε και άρχισε να προετοιμάζεται για την κηδεία της, ενώ το σώμα της 81χρονης μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο στο κεντρικό περιφερειακό νοσοκομείο Gorshechensky στις 14:10 στις 14 Αυγούστου.

Ωστόσο, σχεδόν επτά ώρες αργότερα μια εργαζόμενη στο νεκροτομείο έπαθε το σοκ της ζωής της όταν βρήκε την ηλικιωμένη στο πάτωμα.

Όπως αναφέρει το LADbible, αποδείχθηκε ότι η 81χρονη δεν ήταν τελικά νεκρή και προσπαθώντας να κατέβει από εκεί που την είχαν αφήσει, έπεσε.

Η εργαζόμενη άρχισε να ουρλιάζει και την άκουσε ένας οδηγός ασθενοφόρου, ο οποίος έτρεξε να δει τι συνέβη. Όταν την είδε, νόμιζε ότι η γυναίκα τρελάθηκε αφού μιλούσε σε ένα πτώμα, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε ότι η ηλικιωμένη ήταν ζωντανή.

Μάλιστα, η Zinaida Kononova άρπαξε το χέρι της εργαζόμενης και της ζήτησε βοήθεια.

Η 81χρονη τυλίχτηκε σε κουβέρτες και μεταφέρθηκε στην εντατική, ενώ το νοσοκομείο κάλεσε την ανιψιά της Tatiana, με τον γιατρό να της λέει: «Έχουμε μια ασυνήθιστη κατάσταση. Είναι ζωντανή!».

Φυσικά, η κοπέλα αφού χάρηκε επειδή η θεία της δεν πέθανε, απορούσε πώς συνέβη αυτό και ζήτησε εξηγήσεις από τους γιατρούς.

Πηγή: true.gr