«Επίθεση» στα social media δέχτηκε ο Σταμάτης Γονίδης, με αφορμή μια δήλωση που έκανε μιλώντας για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάτρου. Η σύζυγός του μάλιστα, θέλησε να πάρει θέση αναρτώντας μια φωτογραφία της 3 μηνών κόρης τους.

«Όταν δεν θέλεις κάποιος να σε βιάσει, δεν πας στον χώρο του και του λες θα πάω στην αστυνομία, θα το πω στον μπαμπά μου», γράφτηκε πως είπε ο τραγουδιστής και μετά την δήλωση επικράτησε πανικός, ενώ, του απάντησαν με αιχμηρές αναρτήσεις και πολλοί καλλιτέχνες.


Η ανάρτηση της συζύγου του Σταμάτη Γονίδη και η φωτογραφία της κόρης τους

Η Κατερίνα Κουργιουξίδου στο λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ τρυφερή φωτογραφία της μόλις 3 μηνών κορούλας τους και έγραψε στη λεζάντα της:

«Ένα μήνυμα από αυτό το πλασματάκι, δώστε αγάπη στον συνάνθρωπό σας και σταματήστε να δηλητηριάζετε τις ψυχές σας και τις ψυχές των άλλων! Θα συνεχίσω να ελπίζω σε έναν κόσμο ονειρικά πλασμένο με αγάπη και αγκαλιές».

Τι είπε ο Σταμάτης Γονίδης για την επίμαχη δήλωση

«Κάποιοι κακόβουλοι απομονώνουν ένα μέρος μιας ολόκληρης συνέντευξής μου (δεν το κάνουν μόνο σε εμένα αυτό) για να αυξήσουν τα νούμερα τηλεθέασης και να εκθέσουν τον κάθε επώνυμο που παίρνουν συνέντευξη. Ενώ υπήρχαν τόσο όμορφα και ωφέλιμα πράγματα σε αυτή την κουβέντα. Αυτό που συνέβη είχε σαν αποτέλεσμα να δεχθώ κάποια άσχημα σχόλια.

Αυτή είναι η ανθρωποφαγία της κακής δημοσιογραφίας. Αυτό που με λυπεί είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία δε σεβάστηκε τη φιλία και την αλληλοεκτίμηση που έχω με τον πεθερό της… Δεν σπιλώνεται η δική μου υπόσταση γιατί ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Σταμάτης».

Πηγή: true.gr