Ο ορισμός της εντυπωσιακής γυναίκας έχει όνομα και είναι… Γωγώ Μαστροκώστα

Ότι και να πει κάποιος για την Γωγώ Μαστροκώστα πραγματικά θα είναι λίγο. Η αγαπημένη γυμνάστρια της Ελληνικής τηλεόρασης, η γυναίκα που κατάφερε και έβαλε την γυμναστική στην τηλεόραση και άλλαξε τον τρόπο σκέψης των Ελληνίδων παραμένει η νούμερο ένα επιλογή των αντρών ακόμα και σήμερα.

Κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει όλα αυτά τα απίστευτα που έβλεπε στις πρωινές εκπομπές που εμφανιζόταν και κυριολεκτικά έκανε τις γυναίκες να την ζηλεύουν και τους άντρες να την απολαμβάνουν.

Δεν είναι τυχαίο, ότι ακόμα και σήμερα που δεν κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις παραμένει μια γυναίκα που έχει καταφέρει να δημιουργήσει τον δικό της μύθο και να την μνημονεύουν όλοι.

Η Γωγώ Μαστροκώστα είναι μια απο τις ομορφότερες παρουσίες της Ελληνικής showbiz και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να την κάνει κάποιος για γυναικά που είναι 50 ετών…..για την ακρίβεια 51 ετών.

Ένα πάνω ένα κάτω δεν παίζει και μεγάλο ρόλο αφού όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram έχει κορμί 20αρας και είναι κορμάρα όχι απλό κορμί!!

Η αγαπημένη γυμνάστρια και σύζυγος του προπονητή Τραϊανού Δέλλα φωτογραφήθηκε με το μαγιό της και «έριξε» το Instagram, όπως κάνει κάθε φορά που αποφασίζει να τρελάνει τους πάντες.

Δείτε στην παρακάτω φυτογραφία και εγγυημένα θα πάθετε πλάκα μαζί της

Πηγή: tvfreaks.gr

Πηγή: true.gr