Το μοντέλο έφυγε από τον διαγωνισμό μόδας πριν τον ημιτελικό και έτσι δεν θα βρίσκεται στην τελική τετράδα
Στο επεισόδιο της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου του «Greece’s Next Top Model 4» ο Αγγαίος Ποθητός μάζεψε τα πράγματά του και επέστρεψε στο σπίτι του. Μία ανάσα πριν την τελική τετράδα, η διαδρομή του νεαρού μοντέλου στον διαγωνισμό του STAR έφτασε στο τέλος της.

Έτσι, ο Αγγαίος Ποθητός επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έκανε μία ανάρτηση με τέσσερις φωτογραφίες του, τραβηγμένες από επαγγελματία φωτογράφο. Στη λεζάντα θέλησε να ευχαριστήσει την ομάδα του GNTM 4, αλλά και τον κόσμο που τον στήριζε καθόλη τη διάρκεια της πορείας του στο ριάλιτι. Μάλιστα, τόνισε ότι αν και το GNTM τελείωσε για αυτόν, τώρα ξεκινάει η καριέρα του στο αστραφτερό κόσμο του μόντελινγκ.

«Μία πόρτα μόλις έκλεισε και ανοίγουν πολλές καινούριες. Μία ακραία εμπειρία που έφτασε στο τέλος της. Μου εμαθε παρά πολλά πράγματα, μέσα από αυτή εξελίχθηκα τόσο ως ανθρωπος όσο και ως μοντελο. Ήταν μεγάλη μου τιμή που συνεργάστηκα με άπειρους αξιόλογους ανθρώπους. Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον coach Γιώργο Καράβα, στους κριτές Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Άγγελο Μπράτη, Δημήτρη Σκουλό που με στήριξαν και με πίστευαν σε όλη μου την πορεία στον διαγωνισμό. Αλλά πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω εσάς, που μου δείχνετε απεριόριστη αγάπη 3
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο crew του GNTM 3 @johada13 @vourmanos @geo_beza @stavroolaki @giannis_mikros @lnafsika @vinaneofotistou @dimitris_belitsis @olia_likou @starchanneltv @gntmgr @deltio_ripou @katerinapappaki @clio_akacloclo.
Και, όπως είπα, μπορεί να τελείωσε το GNTM εδώ, αλλά για εμένα τώρα ξεκινάει το παιχνίδι;))» δήλωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post του.
Ο Αγγαίος Ποθητός δεν τα παρατάει! Θέλει να πετύχει και να ξεχωρίσει στο λαμπερό και παράλληλα απαιτητικό χώρο της μόδας.
Πηγή: protothema.gr

Πηγή: true.gr