Αιχμηρή ξανά εμφανίστηκε η Μέγκι Ντρίο στα σχόλια για το GNTM!

Μιλώντας στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” κάθε άλλο παρά… μάσησε τα λόγια της η Μέγκι Ντρίο! Τόσο για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας όσο και για τη νέα προσθήκη στην κριτική επιτροπή, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

«Στο GNTM βλέπω μόνο ιστορίες πονεμένων ανθρώπων που παίρνουν wild card και τη λύπηση του Άγγελου Μπράτη. Το κορίτσι με τα κοντά μαλλιά που πέρασε ο Μπράτης με wild card δεν έχει μέλλον στη μόδα.

Η Ρασέλ ήταν φίλη μου, τη στήριξα και βγαίνει τώρα και λερώνει το όνομά μου. Έχει κάνει έστω τα μισά από αυτά που έχω κάνει εγώ στη μόδα;», είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.

Η Μέγκι Ντρίο συνέχισε: «Το GNTM είναι 70% ριάλιτι και 30% μόδα. Το μόνο που μπορεί να κάνει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι να ρίξει την τηλεθέαση. Η Ισμήνη ζητάει από τους υποψήφιους ενέργεια και ζωντάνια κάτι που δεν έχει η ίδια».

«Δεν έχω μετανιώσει για όσα είπα για την Παρασκευή, σε κάθε δήλωσή μου τρώω κράξιμο. Δεν έκρινα τη δουλειά του σερβιτόρου, είναι λάθος αυτό που ακούστηκε. Η Άννα και η Γαρυφαλλιά με έκραξαν μπας και ακουστεί το όνομά τους. Σε ποιο ουράνιο και τόξο θα πήγαινε καλά το GNTM 4 χωρίς τη Βίκυ Καγιά;», πρόσθεσε επίσης η Βίκυ Καγιά.

Πηγή: newsit.gr

Πηγή: true.gr