Πρεμιέρα έκανε το GNTM 5 το βράδυ της Δευτέρας, 19 Σεπτεμβρίου 2022. Η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου και η Σοφία Χατζηπαντελή υποδέχθηκαν στο πλατό την πρώτη διαγωνιζόμενη, την Άννα, η οποία τους συγκίνησε με την ιστορία της.

Συγκεκριμένα, η 47χρονη Άννα δουλεύει σε απορριμματοφόρο, ενώ το πρωί πηγαίνει σχολείο και μεγαλώνει μόνη της τα τρία παιδιά της. Η παίκτρια εντυπωσίασε τους κριτές με το πρόσωπο και τις αναλογίες της.

Μάλιστα τους συγκίνησε όταν εκείνη εξομολογήθηκε όσα έχει περάσει, με βίαιο πατέρα που τη χτυπούσε αλλά και βίαιο σύζυγο.

«Παντρεύτηκα τόσο μικρή γιατί ήθελα να φύγω από το σπίτι λόγω του πατέρα μου. Έχω φάει πολύ ξύλο, δεν έχω να θυμάμαι κάτι όμορφο. Και ο άνδρας μου με χτύπαγε λίγο αλλά τον χώρισα».

«Ήρθα εδώ για να αποδείξω ότι γυναίκα δεν είναι μόνο μάνα. Η γυναίκα δεν έχει όριο ηλικίας, δεν έχει τίποτα. Οποιαδήποτε ώρα και στιγμή μπορεί να πετύχει το όνειρό της», ήταν τα λόγια της Άννας, η οποία δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της όταν είδε τη Βίκυ Καγιά, την οποία θεωρεί το απόλυτο είδωλό της.

Η Άννα κατάφερε να ενθουσιάσει τους κριτές με το παρουσιαστικό της, αλλά και την ψυχική της δύναμη, αφού πέρασε δύσκολα χρόνια, ήδη από μικρή ηλικία. Οι κριτές της έδωσαν τέσσερα ναι και πέρασε στην επόμενη φάση, ενώ η ιστορία της ζωής της συγκίνησε όλη την κριτική επιτροπή.

«Άννα δε θα ‘πρεπε να είμαι εγώ το είδωλό σου. Εσύ είσαι το δικό μου. Σαν και εσένα δεν υπάρχει άλλη, να το ξέρεις. Είσαι το next top model της ζωής μου και της καρδιάς μου» είπε η Βίκυ Καγιά και έβαλε τα κλάματα.

Δείτε την audition της Άννας:

Πηγή: true.gr