Όλοι μιλούν για την Παρασκευή από το Gntm3 αλλά εγώ αποφάσισα να σας μιλήσω για τον μπαμπά της. Γιατί ο πατέρας της Παρασκευής με άγγιξε και μου έκανε εντύπωση. Αποφάσισα λοιπόν να σας μιλήσω για τον πατέρα της Παρασκευής από το Gntm3 και περιμένω με ανυπομονησία τα σχόλιά σας.

Η Παρασκευή από το Gntm3 είναι μία πανέμορφη κοπέλα, τσιγγάνικης καταγωγής που πήρε την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο φετινό reallity μοντέλων! Από την πρώτη κιόλας audition έδειξε ότι η Παρασκευή είναι μία κοπέλα με πολύ καλές αρχές από το σπίτι της.

Δείτε ακόμα Γυναίκα με νόσο του Bowen ποζάρει υπερήφανα με το σακουλάκι της και δίνει ένα μάθημα ζωής.

Μία κοπέλα που έχει μάθει να σέβεται και που κυνήγησε το όνειρό της να γίνει μοντέλο μέσα από την συμμετοχή της στο Gntm3. Τι ήταν όμως αυτό που με έκανε να επικεντρωθώ στον πατέρα της; Θα σας εξηγήσω αναλυτικά παρακάτω:

Καταρχάς πριν ξεκινήσω το άρθρο θα ήθελα να ενημερώσω ότι δεν έχω καμία πρόθεση να τσουβαλιάσω οποιαδήποτε φυλή σε αυτόν τον πλανήτη. Η Παρασκευή λοιπόν, έκανε την εμφάνισή της στο Gntm3 και από την πρώτη audition κατάφερε να μαγέψει τους κριτές με την απίστευτη ομορφιά της.

Ένα μελαχρινό κ@ρίτσι. Μία τσιγγάνα γεμάτη περηφάνια για την καταγωγή της που όμως είχε βιώσει την απόρριψη εξαιτίας της τσιγγάνικης φυλής που ανήκει από άλλους ανθρώπους. Η Παρασκευή έχει μάθει να παλεύει για τους στόχους της.
Είναι μία κοπέλα που ενώ είναι τόσο νέα είναι τόσο μετρημένη και σοβαρή. Δεν έμπλεξε ποτέ σε ίντριγκες μέσα στο σπίτι του Gntm3. Προσπάθησε να κάνει την δουλειά της όσο καλύτερα μπορούσε και πολλές φορές αναμετρήθηκε με τους φόβους της για να πετύχει το σωστό κλικ.

Αυτό που μου φάνηκε παράξενο από την πρώτη στιγμή είναι πως η οικογένεια της Παρασκευής, δέχτηκε η κ@ρη τους να συμμετάσχει σε ένα reallity μοντέλων. Ξέρουμε, ότι η τσιγγάνικη κουλτούρα, είναι πολύ αυστηρή όσων αφορά τα ζητήματα της γυναίκας.

Το Gntm3 θα ζητούσε από την Παρασκευή να βρεθεί ημίγυμνη – ή- μπροστά στα μάτια χιλιάδων τηλεθεατών. Θα ήταν στο ίδιο σπίτι με πολλά αγ@ρια και θα μπορούσε να είχε δημιουργηθεί κάποιο φλερτ. Κάτι τέτοιο δεν μου κολλούσε με την εικόνα που είχα διαμορφώσει για την τσιγγάνικη κουλτούρα στο μυαλό μου.

Υπέθεσα σχεδόν αμέσως ότι η Παρασκευή, δήλωσε συμμετοχή στο Gntm3 πηγαίνοντας κόντρα σε όλοκληρη την οικογένειά της. Όπως έχουμε δει να κάνουν πολλές τσιγγάνες, που βαρέθηκαν τις παλαιών αρχών αντιλήψεις των οικογενειών τους και αποφάσισαν να μορφωθούν, να μην παντρευτούν ή να παντρευτούν αυτόν που ερ@τεύτηκαν.

Σίγουρα υπάρχουν αρκετοί τσιγγάνοι στην Ελλάδα οι οποίοι καμία σχέση δεν έχουν με αυτό που περιέγραψα πιο πάνω. Και σίγουρα υπάρχουν αρκετές οικογένειες στην Ελλάδα που είναι παλαιών αρχών, ακόμη κι αν δεν ανήκουν στην φυλή των τσιγγάνων.
Ο πατέρας της Παρασκευής λοιπόν ήρθε να με διαψεύσει και να ανέβει τόσο πολύ στα μάτια μου, που τα έκανε να δακρύσουν. Πριν λίγο καιρό η παραγωγή του Gntm3 είχε διοργανώσει μία φωτογράφιση επιβράβευσης με τους διαγωνιζόμενους και τις οικογένειές τους.

Ο πατέρας της Παρασκευής λοιπόν, ξεχώρισε όπως ακριβώς ξεχώρισε και η Παρασκευή. Δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι προσπάθησε να μεγαλώσει τα παιδιά του, χωρίς τις τσιγγάνικες αρχές που τα θέλουν καταπιεσμένα. Δήλωσε ότι το μόνο που θέλει είναι τα παιδιά του να είναι χαρούμενα και να κάνουν αυτό που πραγματικά ζητάει η καρδιά τους.

Οι δηλώσεις του, δεν συγκίνησαν μόνο εμένα. Ο πατέρας της Παρασκευής, κατάφερε να κερδίσει τον θαυμασμό και τον σεβασμό χιλιάδων Ελλήνων που παρακολούθησαν τις δηλώσεις του. Και αυτός ο θαυμασμός βγήκε στα social media.

Ο πατέρας της Παρασκευής λοιπόν μεγάλωσε τα παιδιά του, όπως κάθε πατέρας θα έπρεπε να μεγαλώσει τα δικά του. Πέταξε από το κεφάλι του, τις συντηρητικές νοοτροπίες που πολλοί τσιγγάνοι πρεσβεύουν και άφησε την κ@ρη του να κάνει αυτό που αγαπά χωρίς να υπολογίζει την γνώμη κανενός!

Ο πατέρας της Παρασκευής καθώς και όλη η υπόλοιπη οικογένειά της, κατάφεραν να μεγαλώσουν ένα παιδί που ξέρει να σέβεται, που είναι ταπεινό και εργατικό και που είναι ευγενικό με όλους και με όλα! Είναι άξιοι θαυμασμού γι’ αυτό.

Ο πατέρας της Παρασκευής πέρασε το δικό του μήνυμα. Πέρασε ένα μήνυμα στους τσιγγάνους που ακόμη και σήμερα προσπαθούν να επιβάλλουν στα παιδιά και τις οικογένειές τους το σωστό και το λάθος, μη σεβόμενοι τα πραγματικά θέλω των παιδιών και των οικογενειών τους.

Ο πατέρας της Παρασκευής πέρασε κι ένα μήνυμα σε όλους εκείνους, που νομίζουν ότι όλοι οι τσιγγάνοι είναι άνθρωποι που δεν σέβονται και που δεν μπορούν να προσαρμοστούν. Σίγουρα υπάρχουν κι αυτοί, όμως ο πατέρας της Παρασκευής απέδειξε ότι πλέον υπάρχουν και οι άλλοι.

Απλά δεν τους δώσαμε φωνή για να μιλήσουν. Το Gntm3 το έκανε. Η Παρασκευή μπορεί να μη βγήκε νικήτρια μέσα από το παιχνίδι, όμως σίγουρα κατάφερε να κερδίσει μία λαμπρή θέση στην καρδιά μας. Και αυτό το κατάφερε μόνη της. Και ο πατέρας της Παρασκευής θα είναι εκεί, να την στηρίξει σε κάθε βήμα.

Είμαι σίγουρη ότι την περιμένει ένα λαμπρό μέλλον στον χώρο της μόδας μπροστά της. Και χαίρομαι που άνθρωποι σαν τον πατέρα της Παρασκευής έδωσαν το καλό παράδειγμα και πέρασαν ένα τόσο σπουδαίο μήνυμα σε μία τηλεόραση, που ψάχνουμε με το κιάλι, οποιοδήποτε μήνυμα.

Πηγή: true.gr