Νέες συγκλονιστικές εικόνες έρχονται στο «φως» από την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Kαρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Το Star παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τις εικόνες που αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στη μεζονέτα του ζευγαριού στις 11/5/21.

Υπενθυμίζεται πως ο συζυγοκτόνος είχε προσπαθήσει να στήσει ένα σκηνικό «ληστείας», ισχυριζόμενος ότι οι υποτιθέμενοι ληστές σκότωσαν τη γυναίκα του, αλλά και το σκυλί της οικογένειας, το οποίο «κρέμασαν» στα κάγκελα του σπιτιού. Οι αστυνομικοί όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι αντίκρισαν ένα πολύ ακατάστατο σπίτι, το οποίο είχε πεταμένα πολλά πράγματα στο πάτωμα. Με αυτόν τον τρόπο, ο συζυγοκτόνος προσπάθησε να δείξει ότι οι υποτιθέμενοι ληστές έψαχναν για χρήματα μέσα στο σπίτι.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες:


Φυσικά, το σκηνικό της ληστείας είχε στηθεί από τον ίδιο τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν, ο οποίος θα συνέχιζε να υποστηρίζει το σενάριο της ληστείας επί 37 μέρες, μέχρι να ομολογήσει ότι δολοφόνησε τη σύζυγο και μάνα του παιδιού του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο συζυγοκτόνος σκηνοθετούσε την ληστεία επί τουλάχιστον 3 ώρες, ανακατεύοντας πράγματα, πετώντας κορνίζες, μαξιλάρια και βιβλία στο πάτωμα.

Μάλιστα, ο συζυγοκτόνος είχε δεθεί μόνος του με μονωτική ταινία και σχοινιά, για να δείξει ότι τον έδεσαν οι ληστές. Επίσης, είχε ξηλώσει ένα παράθυρο του σπιτιού, το οποίο πέταξε στο πάτωμα ως «ένδειξη» του σημείου εισόδου των υποτιθέμενων κακοποιών.

Η monopoly όπου υποτίθεται βρήκαν τα λεφτά οι «ληστές»


Χαοτική είναι και η εικόνα που προσπαθεί να παρουσιάσει και στην κουζίνα του σπιτιού. Στο τραπέζι είναι όλα πεταμένα πάνω και ανακατεμένα, να φαίνεται δηλαδή ότι κάποιος έχει ψάξει. Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται η μονωτική ταινία, με την οποία ο πιλότος ισχυρίζεται ότι τον έδεσαν οι ληστές.

Ο πιλότος, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, χρειάστηκε περίπου τρεις ώρες για να «κατασκευάσει» το σκηνικό της διάρρηξης.

πηγή : newsbomb.gr

Πηγή: true.gr