Για την πολιτική του ιδεολογία και την προτίμησή του σε πρώην πρωθυπουργούς μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Γκλέτσος στην «Εspresso».

«Είμαι “κλινικά αριστερός”, εμπνέομαι από τον Αλέξη Τσίπρα και συμπαθώ τον Κώστα Καραμανλή», δήλωσε χαρακτηριστικά το μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Μάλιστα, όπως χαρακτήρισε τη συμμετοχή του στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία αποτελεί πεδίο δόξης λαμπρό για τα σχέδιά του.

Ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας εξαπέλυσε επίθεση κατά του δημάρχου της Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη: «Τον Μπακογιάννη δεν μπορεί να τον κρίνει κανένας γιατί είναι μια κατηγορία μόνος του. Προχωράει χωρίς κανένα εμπόδιο στον δρόμο του και κατακτά τους στόχους του τον έναν μετά τον άλλον στο πιάτο του, χωρίς να κουνήσει το δαχτυλάκι του. Δημιούργησε 400 φωτογραφικές θέσεις στον Δήμο Αθηναίων και, άκουσον άκουσον, του μαράθηκε και ο χλοοτάπητας στην Ομόνοια».
Ο δημοφιλής ηθοποιός χαρακτήρισε κίνδυνο για τη δημοκρατία την κυβέρνηση της ΝΔ και επισήμανε ότι πρέπει να φύγει γρήγορα.

Σε ερώτηση για το αν σκοπεύει να κατέβει με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές αποφεύγει να απαντήσει, λέγοντας ότι δεν θέλει να είναι «κουσκουσιάρης», όπως ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Πηγή: true.gr