Αυτό είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz

Ζευγάρι είναι η κόρη της Χάιντι Κλουμ, Λένι Κλουμ και ο γιος του Σπύρου Πώρου, Άρης Ραξέφσκι – Πώρος, και οι δυο τους όπως φαίνεται είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Σύμφωνα με όσα είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο «Pop Up» της Τετάρτης, η σχέση του νεαρού ζευγαριού μετρά ήδη μερικούς μήνες και η επιβεβαίωση ήρθε μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram, όπου οι δυο τους έκαναν αναρτήσεις ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο 18χρονος Άρης Ραξέφσκι – Πώρος είναι παίκτης χόκεϊ και είναι καρπός του έρωτα του φωτογράφου με τη Ρωσίδα πρώην σύζυγό του, Ρέα Ραξέφσκι, ενώ η 16χρονη Λένι Κλουμ, η οποία ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της στο modelling, είναι η κόρη του super model και του πρώην ισχυρού άντρα της Formula 1, Φλάβιο Μπριατόρε, με τον οποίο η Χάιντι Κλουμ χώρισε όταν ήταν έγκυος στη Λένι. Όταν εκείνη χώρισε με τον Φλάβιο Μπριατόρε την υιοθέτησε και τη μεγάλωσε ο τραγουδιστής Σιλ, με τον οποίο παντρεύτηκε η Χάιντι Κλουμ το 2005.

Ο γιος του Σπύρου Πώρου είναι ζευγάρι με την κόρη της Χάιντι Κλουμ from Yupiii.gr on Vimeo.


Ο 18χρονος Άρης Ραξέφσκι γεννήθηκε στην Καλιφόρνια, είναι παίκτης του χόκεϊ στον πάγο και αγωνίζεται με τους Los Angeles Junior Kings. Είναι γιος της Ρωσίδας πριγκίπισας Ρέας Ραξέφσκι και του Έλληνα φωτογράφου Σπύρου Πώρου -ο οποίος έχει αποκτήσει ακόμη 4 κόρες με άλλες συζύγους.

Πηγή: true.gr