Γιορτή του Πατέρα σήμερα και ο Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε την πιο όμορφη φωτογραφία με τα παιδιά του!

Ο Σάκης Ρουβάς με αφορμή τη σημερινή μέρα δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία στο Instagram του!

Ο Σάκης Ρουβάς εκτός από επιτυχημένος επαγγελματίας, είναι και «κλασσικός χαζομπαμπάς», φροντίζοντας να περνά όσο το δυνατόν περισσότερες στιγμές με τα παιδιά του παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα.

Το μεσημέρι της Κυριακής και με αφορμή την ημέρα του πατέρα, ο τραγουδιστής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο προσωπικό του λογαριασμό ένα τρυφερό ενσταντανέ με τα παιδιά του.

Ο Σάκης έγραψε χαρακτηριστικά: «Κι όμως, η αγάπη ❣ είναι αυτή που κινεί τον κόσμο, τα πιο απλά πράγματα φέρνουν την ευτυχία και η κάθε αγκαλιά μαζί τους είναι θησαυρός. 🌟 #fathersday #children #family #sakisrouvas»!

Να αναφέρουμε ότι από τη φωτογραφία λείπει ο βενιαμίν της οικογένειας, ο Απόλλωνας!

Κάθε χρόνο ο τραγουδιστής αυτή τη μέρα αναρτά την πιο γλυκιά φωτογραφία με τα παιδιά του!

Μάλιστα, πέρυσι είχε σχολιάσει: «Το πιο γλυκό ‘βάρος‘ που θα σηκώσεις ποτέ, είναι αυτό της πατρότητας, όσες επαναλήψεις κι αν χρειαστεί να κάνεις. Βάζεις τις ανάγκες τους και τα θέλω τους πάνω απ´ τα δικά σου, γίνεσαι το στήριγμά τους, η πιο ζεστή αγκαλιά τους και τα αγαπάς περισσότερο απ´ τον ίδιο σου τον εαυτό. Γιατί όλη σου η ζωή, είναι αυτά! #FathersDay».

Δείτε τη φωτογραφία που επέλεξε να δημοσιεύσει φέτος ο Σάκης Ρουβάς με τα παιδιά του!

Ο Σάκης Ρουβάς εκτός από επιτυχημένος επαγγελματίας, είναι και «κλασσικός χαζομπαμπάς», φροντίζοντας να περνά όσο το δυνατόν περισσότερες στιγμές με τα παιδιά του παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα.

Το μεσημέρι της Κυριακής και με αφορμή την ημέρα του πατέρα, ο τραγουδιστής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο προσωπικό του λογαριασμό ένα τρυφερό ενσταντανέ με τα παιδιά του, από τη φωτογραφία.

Ο Σάκης έγραψε χαρακτηριστικά: «Κι όμως, η αγάπη ❣ είναι αυτή που κινεί τον κόσμο, τα πιο απλά πράγματα φέρνουν την ευτυχία και η κάθε αγκαλιά μαζί τους είναι θησαυρός

Ιδού η φώτο

Ιδού και το μήνυμά του!

Πηγή: true.gr