Σε μία απίστευτη εξομολόγηση προχώρησε ο Γιωρίκας Πιλίδης στο Όλα Γκουντ μετά την έκτακτη επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης βρέθηκε στο πλατό του «Ολα Γκουντ» στον ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στις θυσίες και τα εμπόδια που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στον χώρο του αθλητισμού, αλλά και για το γεγονός ότι οι περισσότεροι τον γνώρισαν φέτος μέσω του Survivor.

Για την προσωπική του ζωή, τις θυσίες που έκανε για να φτάσει μέχρι εδώ που είναι σήμερα, αλλά και για την απόφαση του να πάει στον Άγιο Δομίνικο μίλησε μίλησε ο αθλητής και πρώην παίκτης του Survivor όταν βρέθηκε στο πλατό του «Ολα Γκουντ» στον ΣΚΑΪ.

Γιωρίκας Πιλίδης: Η σκληρή δουλειά, ο αθλητισμός και το Survivor
«Πιστεύω στην σκληρή δουλειά, όχι στο ταλέντο. Ετσι μου έμαθε ο προπονητής μου, ο οποίος μου έλεγε ότι όσο ταλέντο κι αν έχεις, αν δεν δουλέψεις δεν θα τα καταφέρεις. Εχω δουλέψει πάρα πολύ, είχα πολλούς τραυματισμούς λόγω της σκληρής δουλειάς. Παλιά όταν ήταν να πάω εκδρομή με το σχολείο μου, ο προπονητής μου μού έλεγε ότι “είναι μια ευκαιρία να κάνουμε από δύο και τρεις προπονήσεις την ημέρα”. Η παρέα μου είναι του κύκλου μου, δηλαδή μέσα από τον αθλητισμό.

Εχω φτιάξει έναν χαρακτήρα, έχω δυναμώσει σαν άνθρωπος, έχω μάθει μέσα από τον αθλητισμό να σέβομαι τους συνανθρώπους μου, τους συναθλητές μου, οπότε σίγουρα δεν έχω μετανιώσει για την επιλογή μου. Το συνιστώ σε όλους να ασχοληθούν με αυτό το άθλημα.

Πήρα την απόφαση να πάω στο Survivor γιατί το οικονομικό κομμάτι είναι και το πιο σπουδαίο. Ολοι μπήκαν μέσα γι’ αυτόν τον λόγο, αλλά δεν ξέρω. Ημασταν με τη μάνα μου, καθόμασταν και συζητήσουμε επειδή το 2021 είχα πολλές διακρίσεις είπαμε ότι λογικά φέτος θα με πάρουν στους “διάσημους”. Οπότε είπαμε ότι θα βγάλουμε και κάποια χρήματα παραπάνω», ανέφερε αρχικά ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Το “παράπονο” από τον κόσμο
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Ναταλί Κάκκαβα. «Σε αυτό το σημείο θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη που έπρεπε να πας στο Survivor για να σε γνωρίσω», τόνισε χαρακτηριστικά και έπειτα ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε: «Ας ζητήσει συγγνώμη το κράτος. Ελπίζω να άκουσε ότι το δωμάτιο του ήταν μέσα στο γυμναστήριο και ότι έχει βάλει λεφτά από την τσέπη του, παρά έχει βγάλει. Ενας Παγκόσμιος Πρωταθλητής».

«Γι’ αυτό κι αυτή τη στιγμή πάρα πολλά πάρα πολλά παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί, κάναμε τις ίδιες προπονήσεις, απλά αυτοί δεν ήταν τόσο τυχεροί όσο εγώ που είχα κάποιους ανθρώπους γύρω μου που μπόρεσαν να με στηρίξουν για να πάω εκεί. Φτάσανε μέχρι μια ηλικία 17-18 ετών που σου λέει “κοίταξε είμαι πανελλήνιος πρωταθλητής εδώ και πόσο καιρό κι επειδή δυστυχώς δεν έχω φέρει κάποια μεγάλη διάκριση, φεύγω, γιατί πρέπει να ταϊσω την οικογένεια μου”. Κι αυτό θα συνεχίζεται να γίνεται…», κατέληξε στη συνέχεια ο πρωταθλητής Γιωρίκας Πιλίδης.

Δείτε το βίντεο

Πηγή : enimerotiko.gr

Πηγή: true.gr