Πάσχα 2021: Ο Γιώργος Τσαλίκης έζησε μια από τις από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής του.

Ο Γιώργος Τσαλίκης το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Αυστραλία ενόψει των συναυλιών που θα δώσει εκεί σε λίγες μέρες.

Ο τραγουδιστής είχε τη δυνατότητα να βρεθεί σε ορθόδοξη εκκλησία και να ζήσει κατανυκτικές στιγμές.

Σήκωσε στα χέρια του τον Επιτάφιο κατά την περιφορά του, μία εμπειρία που λόγω συνθηκών στην Ελλάδα με τα δεδομένα της Πανδημίας, που και φέτος μας έχουν περιορίσει, δεν θα ήταν σε θέση να βιώσει.

«Κατάνυξη με όλο τον κόσμο αγκαλιά μετά από έναν χρόνο αποστάσεων. Ευχαριστώ τον Θεό που ζω ευλογία και αγάπη με ταπεινότητα. Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής μου», σημείωσε χαρακτηριστικά σε stories του στο Instagram.

Δες τα στιγμιότυπα που ανέβασε ο ίδιος


Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Γιώργος Τσαλίκης έχει μιλήσει για τη σχέση του με το Θεό. Πρόσφατα μάλιστα αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον έκανε να παρακαλάει γονατιστός το Θεό.

«Έχουν συμβεί πολλά χοντρά στην ζωή μας και δύσκολες στιγμές. Έχω στο μυαλό μου στιγμές σαν ταινία που δεν θέλω να τις ζήσει κανείς. Έχω περάσει βράδυ από τις 4 το πρωί έως τις 9, όταν ήταν έγκυος η Δώρα, που ήμουν γονατισμένος σε μία εικόνα μπροστά και προσευχόμουν να μην με καταλάβει η Δώρα για να της δώσω μισό ηρεμιστικό. Μου το είχε δώσει ο γυναικολόγος γιατί έπρεπε να της πω ότι ο αδερφός της πεθαίνει.

Δεν θα το ξεχάσω ποτέ… Έλεγα δώσε μου δύναμη να μπορέσω να την κοροϊδέψω και να πάρει το χάπι για να μην χάσει το παιδί.. Ο θάνατος του Γιώργου την συννέφιασε πολύ και της πήρε καιρό να βρει το απόλυτο κέφι της», είχε πει.

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr