Ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία με κορωνοϊό. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά σταθερή.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία με κορωνοϊό. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά σταθερή.

«Ο πρόεδρος του Κ.ΕΛ.ΑΝ., Γιώργος Τράγκας, παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Σωτηρία” και υποστηρίζεται μόνο με οξυγόνο. Η πορεία της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική» ανέφερε σε ανάρτησή του ο συνεργάτης και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Πάρις Κουρτζίδης.

Σύμφωνα με τον κ. Κουρτζίδη, η κατάστασή του είναι σταθερή, αλλά κρίσιμη. Δεν έχει κριθεί απαραίτητη η διασωλήνωσή του και ο ίδιος «θεωρεί ότι θα βγει νικητής». Όπως είπε στο Open, ο κ. Κουρτζίδης, «είναι ένας άνθρωπος που θέλει να ζει».

Εμβόλιο

Ο κ. Κουρτζίδης έκανε λόγο για «κανιβαλισμό» που επικρατεί όσον αφορά το θέμα του Γιώργου Τράγκα. «Ασφαλώς ιός υπάρχει και είναι εξαιρετικά επικίνδυνος» είπε, ο κ. Κουρτζίδης, προσθέτοντας ότι το Κ.ΕΛ.ΑΝ., σε ό,τι αφορά στον εμβολιασμό «ούτε αποτρέπει, ούτε προτρέπει». Σχετικά με την απόφαση του κ. Τράγκα να μην κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, επεσήμανε πως «είχε τους φόβους του, είχε και μία αλλεργία. Σε σχέση και με το ζάχαρο που δεν ήθελε να απορρυθμιστεί, είχε αυτόν τον φόβο».

Καραντίνα

Η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, νοσεί και αυτή με κοροναϊό και βρίσκεται σπίτι της σε καραντίνα, καθώς υποβλήθηκε σε εξετάσεις και δεν χρίζει νοσηλείας. Στη σύζυγο του γνωστού δημοσιογράφου έχουν δοθεί ήδη οδηγίες και αν εμφανίσει συγκεκριμένα συμπτώματα, τότε θα εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Πηγή: instanews.gr

Πηγή: true.gr