Η κάμερα του gossip-tv απαθανάτισε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο τον Γιώργο Παπαδάκη, να διασκεδάζει μαζί με τον γιο του, Φοίβο, σε μια από τις σπάνιες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους.

Προς το τέλος της εβδομάδας, πάντα υπάρχει περισσότερος διαθέσιμος χρόνος για ξεκούραση και χαλάρωση και οι περισσότεροι επιλέγουν να πραγματοποιούν βραδινές εξόδους, σε μια προσπάθεια να διασκεδάζουν και να χαλαρώσουν, με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και συνάντησε πλήθος επωνύμων, οι οποίο το επέλεξαν για να διασκεδάσουν, να χορέψουν με τη ψυχή τους και να περάσουν όμορφα. Ανάμεσά τους συναντήσαμε και τον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος μας ενημερώνει καθημερινά, μέσα από την εκπομπή του στον ΑΝΤ1. Αγκαλιά με τον γιο του, Φοίβο Παπαδάκη, διασκέδασαν μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης, μαζί με τον Μανώλη Κονταρό.

Πρόκειται για μια από τις σπάνιες κοινές εμφανίσεις τους, αφού και ο ίδιος ο Γιώργος Παπαδάκης αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις. Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, ο γιος του όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο όμορφος, με τον πατέρα του να καμαρώνει για εκείνον.

Ανάμεσα στους επώνυμους που παρευρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο Lido το Σάββατο το βράδυ (11-12) συναντήσαμε και τον Χάρη Ρώμα, την Ευτυχία Φαναριώτη, τη Μαρία Κοκολάκη, τον Δημήτρη Μαχαίρα, την Αλίκη Δανάλη και άλλους πολλούς.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Γιώργος Παπαδάκης

Χάρης Ρώμας

Γιώργος Παπαδάκης

Ο Φοίβος Παπαδάκης με την συνοδό του, Άννα Μαρία

Γιώργος Τσαλίκης, Γιώργος Παπαδάκης, Χάρης Ρώμας.

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr