Ο Γιώργος Παπαδάκης την έκανε «κοπάνα» το πρωί από τον ΑΝΤ1 για να πάει στην Ορκωμοσία του γιου του στο ΚΕΥΠ στη Λαμία.

Η σημερινή του παρουσία στην τελετή Ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων της “2021 ΣΤ’ ΕΣΣΟ”, ήταν ένα ρεπορτάζ ζωής, όπως είπε ο ίδιος στο LamiaReport, αφού δεν είχε καταφέρει να πάει στις Ορκωμοσίες των δύο μεγαλύτερων γιων του.

«Πήρα άδεια από τη σημαία, για να έρθω να τιμήσω αυτή εδώ τη σημαία….», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος πέρα από τη συγκίνηση και την υπερηφάνεια ως πατέρας, έμεινε ενθουσιασμένος από τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ) στη Λαμία, που χαριτολογώντας δήλωσε ότι άνετα θα ερχόταν να υπηρετήσει για ένα χρόνο, αφού όταν υπηρέτησε εκείνος η θητεία ήταν τρία ολόκληρα χρόνια.

O Ιάσονας Παπαδάκης με τους γονείς του και τη θεία του, που ήρθαν για την Ορκωμοσία στη Λαμία.


Δείτε τι είπε στην κάμερα του LamiaReport:

Εκτός της πρωινής του εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα, που προβάλλεται καθημερινά μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, βρέθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης και βγήκε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης για να εξηγήσει τον λόγο.

Όπως λοιπόν ανέφερε ο παρουσιαστής, ορκίζεται φαντάρος ο μικρότερος γιος του Ιάσωνας κι έτσι πάει στη Λαμία με σκοπό να τον καμαρώσει.

Η ανακοίνωση του Παπαδάκη για την απουσία του από την εκπομπή του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα

«Πάω Λαμία για ρεπορτάζ, είναι οικογενειακό… Με την άδεια των φίλων της εκπομπής. Είναι ένα από τα τρία ρεπορτάζ που δεν έχω κάνει στη ζωή μου. Πήγε στρατιώτης ο μεγάλος μου γιος ο Κωνσταντής, πήγε ο μεσαίος μου γιος ο Φοίβος – δείτε τον – , πήγε και το στερνοπούλι ο Ιάσωνά μου», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Θέλω να πω κάτι, είναι μια μοναδική ευκαιρία να αποδείξουμε ότι ουδείς αναντικατάστατος και ότι έχω υπέροχους συνεργάτες, καταπληκτικούς, που μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά χίλιες φορές καλύτερα από μένα».

Πηγή : tilestwra.com

Πηγή: true.gr