Όπως έγινε χθες γνωστό, ο Γιώργος Μαυρίδης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση με κορονοϊό. Ο γνωστός παρουσιαστής έστειλε το δικό του συγκλονιστικό μήνυμα από το κρεβάτι του ΑΧΕ

Μάλιστα, όπως είπε, και η σύντροφός του, Κρίστη Καθάργια νοσεί από τον covid-19. Η ίδια παραχώρησε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, το απόγευμα της Τρίτης, σημειώνοντας ότι δεν γνώριζε αν θα χρειαστεί κι εκείνη να μπει στο νοσοκομείο. «Ο Γιώργος είναι ήδη μια βδομάδα έτσι. Εγώ ξεκίνησα την Πέμπτη. Χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, θα δούμε αν θα ακολουθήσω κι εγώ. Δεν μπορώ να σηκωθώ, δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι το μπάνιο», είπε, μεταξύ άλλων, η Κρίστη Καθάργια.

Πριν από λίγη ώρα, η Φαίη Σκορδά ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό, πως και εκείνη χρειάστηκε τελικά να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο. «Και η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη μπήκε τελικά στο νοσοκομείο. (…) Η Κρίστη Καθάργια νοσηλεύεται και από ό,τι κατάλαβα βρίσκονται σε ξεχωριστά νοσοκομεία. Ακούσαμε την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε δημοσιογράφος της εκπομπής μας στο διάλειμμα και φαινόταν ταλαιπωρημένη. Το μόνο που θέλω να πούμε είναι περαστικά και στους 2» είπε η παρουσιάστρια.

Δες το βίντεο:

Πηγή: true.gr