Πολλές είναι οι φορές που ο Γιώργος Λιανός έχει μοιραστεί απολαυστικά βίντεο με τα παιδιά του. Κάτι ανάλογο έκανε και τώρα, μέσα από τον λογαριασμό του στα social media.

Ο παρουσιαστής του Survivor 4 μπορεί για σχεδόν επτά μήνες να έλειπε από την οικογένεια του, ωστόσο πλέον έχει επιστρέψει κοντά τους και ζει τις απόλυτες στιγμές ευτυχίας, μαζί με τους δυο γιους του και τις κορούλες του.

Ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός στα social media και τόσο κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο όσο και κατά την επιστροφή του στην Αθήνα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητα του.

Αυτή τη φορά, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να δημοσιεύσει ένα βίντεο με τους δυο γιους του, που έχουν μεγαλώσει πολύ! Συγκεκριμένα, τους βλέπουμε να… χτυπούν την πόρτα της αυλής, μιας και τους κλείδωσε απέξω!

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιανού με τα παιδιά του
Στην λεζάντα της ανάρτησης του, έγραψε: «Τα αντράκια μου. #dean&jacethemenace #myboys #doubletrouble #vacaymode #rodospalace».

Η πρώτη ανάρτηση μετά την γέννηση της κόρης το
Ο Γιώργος Λιανός έγινε πατέρας για τέταρτη φορά αφού η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, την μικρή τους κόρη

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είχε αφήσει στην άκρη για λίγο τα καθήκοντά του στον Άγιο Δομίνικο και επέστρεψε από την Παρασκευή στην Αθήνα για να είναι στο πλευρό της αγαπημένης του. Εννοείται πως, επειδή πρέπει να μείνει 10 μέρες καραντίνα, δεν βρέθηκε κοντά της στο μαιευτήριο, αλλά ανυπομονούσε να γυρίσουν σπίτι και οι δυο.

Η οικογένεια περνάει ευχάριστες στιγμές στο σπίτι με νέες εμπειρίες.

«Σας ευχαριστούμε όλους για τις υπέροχες ευχές σας! Η μικρή μας ήρθε κεφάτη και γνώρισε ήδη τα τρία αδερφάκια της! Να έχουν όλα τα παιδάκια μας υγεία και να είναι καλότυχα!»

Πηγή: true.gr