Ο πρώην Survivor είχε σχέση για τρία χρόνια με την εξωτική χορεύτρια και σύμφωνα με δηλώσεις του ήταν πολύ ερωτευμένος
Ο Γιώργος Κοψιδάς που φέτος ξεχώρισε στη μικρή οθόνη ως ο αρχηγός της ομάδας των Κόκκινων στο Survivor είχε για τρία ολόκληρα χρόνια σχέση με την Τσίλα. Η Τσίλα είχε γίνει γνωστή στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «Φάρμα», ενώ αργότερα έγινε λίγο πιο γνωστή από τη συμμετοχή της σε εκπομπές της Αννίτας Πάνια.

Ο ηθοποιός πρόσφατα μίλησε για τον έρωτα του με την Τσίλα λέγοντας ότι «ήμουν ερωτευμένος με μία γυναίκα, η οποία ήταν ξένη, έγχρωμη, δούλευε νύχτα, κυοφορούσε το παιδί κάποιου άλλου και εγώ ήθελα να είμαι μαζί της». Όμως, στο παρελθόν τα αισθήματα της για τον Γιώργο Κοψιδά είχε εκφράσει και η Τσίλα σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εφημερίδα Espresso.

«Ο Γιώργος είναι σαν μπαμπάς της κόρης μου, αφού αυτός την είδε πιο πριν από τον τον πραγματικό της πατέρα και μέχρι σήμερα μαζί με τη μητέρα του, την κυρία Χρυσούλα, τον πατέρα του, τον κύριο Κώστα, αλλά και την αδελφή του, τη Γιώτα, της φέρονται λες και είναι δικό τους παιδί.

Ακόμη και σήμερα η κόρη μου πηγαίνει συχνά και μένει στο σπίτι της “γιαγιάς”, όπως αποκαλεί την κυρία Χρυσούλα, και η σχέση μας είναι τέλεια. Θα πρέπει να πω ότι η λατρεμένη μας “γιαγιά” με κράτησε στην Ελλάδα, αλλιώς θα είχα φύγει. Στην αρχή -επειδή εκείνη δεν μιλούσε αγγλικά κι εγώ δεν ήξερα ελληνικά- συνεννοούμασταν με νοήματα. Είναι σαν δεύτερη μάνα μου» είχε δηλώσει τότε η Τσίλα για τον Γιώργο Κοψιδά.

Ο ηθοποιός μετά την αποχώρησή του από το Survivor είχε μιλήσει για την Τσίλα και είχε αποκαλύψει πως σήμερα έχουν πολύ καλές σχέσεις και επικοινωνούν.

«Εγώ τη γνώρισα έγκυο. Μου είχε πει από την πρώτη μέρα πως είχε χωρίσει και θα το κρατήσει το παιδί μόνη της. Την ερωτεύτηκα και μείναμε μαζί. Περάσαμε όλη τη φάση της εγκυμοσύνης μαζί. Είδα το παιδί να γεννιέται. Το παιδί ήταν σαν παιδί μου. Το τάιζα, το έκανα μπάνιο, το μεγάλωσα για κάποιους μήνες. Μετά συνέβησαν κάποια πράγματα και χωρίσαμε. Αλλά το παιδί συνέχισε, ενώ είχαμε χωρίσει, να πηγαίνει τα Σαββατοκύριακα στους γονείς μου και εγώ να πηγαίνω να το βλέπω εκεί. Σαν να ήταν δικό μου.

Η κοπέλα ήταν ξένη και ζούσε μόνη της και δούλευε. Οπότε βρήκε μια οικογένεια. Μετά από ένα χρονικό διάστημα τα ξαναβρήκαμε. Οπότε το παιδί έχει περάσει το μεγάλωμα με τους γονείς μου και τους λέει παππού και γιαγιά, ενώ δεν είναι, ούτε εγώ είμαι ο μπαμπάς του. Τώρα έχει καλές σχέσεις με τον βιολογικό της πατέρα που είναι στο εξωτερικό αλλά συνεχίζουμε να έχουμε επικοινωνία. Τώρα είναι 20 χρονών. Μιλάμε ακόμη και με την κοπέλα και με τη μικρή. Το έχω νιώσει το πατρικό ένστικτο. Δε νιώθω ανάγκη να κάνω παιδί, ίσως επειδή εκείνη η ιστορία μου κάλυψε ένα μέρος του πατρικού ενστίκτου» είχε αναφέρει ο Γιώργος Κοψιδάς.

Πηγή : protothema.gr

Πηγή: true.gr