Σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Ρόδου, νοσηλεύεται ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης. Την είδηση έκαναν γνωστή η φίλοι του που ζήτησαν τη βοήθεια του κόσμου προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για να πάει για νέο χειρουργείο στη Γερμανία. Ο τραγουδιστής, είχε γνωστοποιήσει μέσα από διάφορες αναρτήσεις του, πριν από μερικές ημέρες, ότι βρίσκεται στην κλινική, ωστόσο τώρα η κατάστασή του είναι σοβαρή.

Το TLIFE, επικοινώνησε μαζί του ο οποίος με δυσκολία μπόρεσε να μιλήσει αφού όπως είπε έχει ένα ειδικό λάστιχο στο στόμα του. Ο Γιώργος που νοσηλεύεται πολλές μέρες στο νοσοκομείο, είπε στο TLIFE:

“Έχω πολλά προβλήματα. Έκανα χειρουργεία και θα κάνω άλλο ένα την 1η Απριλίου. Στο στομάχι. Έχει να κάνει με τα παλιά χειρουργεία αλλά έχω άλλο ένα πρόβλημα υγείας σοβαρό”.

-Ισχύει αυτό που έγραψαν οι φίλοι σας ότι χρειάζεται να φύγετε στη Γερμανία για νέα επέμβαση; Ναι ισχύει αλλά αυτό το έκαναν οι φίλοι μου. Ντρέπομαι και μόνο που μιλάμε για αυτό. Υπάρχει ένας λογαριασμός. Εγώ ντρέπομαι να ζητάω κι ας έχω βοηθήσει πολύ κόσμο στο παρελθόν.
Ο Γιώργος μίλησε και για τη αποτοξίνωση που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό από το αλκοόλ εδώ και αρκετό καιρό και πάει πολύ καλά.

Να θυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής στο παρελθόν είχε κάνει επέμβαση στο στομάχι για να χάσει κιλά. Κατάφερε να χάσει 190 κιλά αλλά η επέμβαση του δημιούργησε πολλά προβλήματα υγείας.

Ο Γιώργος στο νοσοκομείο λίγες μέρες πριν χειροτερέψει η κατάσταση της υγείας του

Η φίλη του Ελένη Λυμπέρη έκανε γνωστό το πρόβλημα του Γιώργου γράφοντας στο facebook:

“Ο Γιώργος Δασκαλάκης χρειάζεται τη βοήθειά μας!!! Αυτή την περίοδο ένα πολύ γνωστό πρόσωπο όχι μόνο σε μένα αλλά και σε εσάς δίνει το δικό του αγώνα στην euromedica κλινική της Ρόδου!!! Ο άνθρωπος αυτός εδώ και αρκετούς μήνες ταλαιπωρείται με απανωτά χειρουργεία το ένα πίσω από το άλλο θα χρειαστεί να φύγει και άμεσα για Γερμανία για άλλο ένα χειρουργείο σημαντικό και εκεί!!

Στο παρελθόν έχει βοηθήσει πολύ κόσμο!! και τώρα ήρθε η ώρα να τον βοηθήσουμε και εμείς χρειάζεται και εκείνος τη δική μας βοήθεια για να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του!!! Ήρθε λοιπόν η ώρα να του δείξουμε και εμείς την αγάπη μας!!! Όσοι λοιπόν θέλετε να βοηθήσετε τον Γιώργο μπορείτε να περάσετε από τα κομμωτήρια ΤΟΎΦΑ-ΤΟΎΦΑ ή

Πηγή tlife.gr

Πηγή: true.gr