Έξω φρενών φαίνεται πως έγινε ο Γιώργος Χρανιώτης ακούγοντας και διαβάζοντας ρατσιστικά σχόλια για το 8χρονο κοριτσάκι που τόσο άδικα έχασε τη ζωή του πριν λίγες ημέρες στο Κερατσίνι. Πολλοί αντί να σταθούν στον αποτρόπαιο τρόπο με τον οποίο μια αθώα ψυχή έχασε τη ζωή της στέκονται στην καταγωγή της προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Ο Γιώργος Χρανιώτης διαβάζοντας λοιπόν αυτά τα χυδαία σχόλια για την καταγωγή του 8χρονου κοριτσιού έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram:

«Το «γυφτάκι» γι΄ αυτούς που δε γνωρίζουν καλά την ελληνική γλώσσα, δεν είναι σακί με πατάτες, δεν είναι άψυχη κούκλα, δεν είναι τσουβάλι με κοπριά. Το «γυφτάκι» είναι άνθρωπος, ο συγκεκριμένος 8χρονος άνθρωπος που ζει και αναπνέει.

Και δυστυχώς γι΄αυτόν αλλά κυρίως για εσάς που προσπερνούσατε και κλωτσούσατε – ένας άνθρωπος, ένα μικρό κοριτσάκι που αν το πέρνατε στην αγκαλιά σας και του προσφέρατε τις πρώτες βοήθειες θα μπορούσε να αναπνέει ακόμα. Ντροπή σας και ντροπή μας γι’ αυτόν τον κόσμο που συνεχίζουμε να ζούμε. Αν και δε νομίζω ότι αυτό το πράγμα λέγεται ζωή».

Πηγή: Tlife.gr

Πηγή: true.gr