Μια επική αντίδραση έδωσε ο νικητής του Survivor στον ρεπόρτερ Μπάκα!

Στην πρωινή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος το πρωί της Κυριακής στο OPEN. Ο νικητής του Survivor αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει την παρουσίαση του νέου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα… το χαμόγελο του τα είπε όλα!

Πιο συγκεκριμένα, σε απευθείας σύνδεση από το Πόρτο Γερμενό, ο Γιώργος Αγγελόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως » δεν ξέρω τι θα κάνει ο Βασάλος αλλά ούτε και γω με το All Star Survivor. Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι. Τουλάχιστον σε μένα δεν έχει γίνει γνωστό ότι θα πραγματοποιηθεί 100% το Survivor και ποιες είναι οι προθέσεις τους γενικά».

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου επέμεινε, εάν έχει δεχθεί πρόταση για το κομμάτι της παρουσίασης, ο Ντάνος σχολίασε με χαμόγελο πως «επίσημα όχι». Τον λόγο τότε πήρε ο ρεπόρτερ Γρηγόρης Μπάκας και σημείωσε, πλάι στον Γιώργο Αγγελόπουλο, «πριν από δύο ημέρες έμαθα από την Acun Media ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δέχθηκε τηλεφώνημα και του είπαν το εξής. Μην υπογράψεις κάπου αλλού, θα γίνει το Survivor και θα το κάνεις εσύ»!

«Εγώ να σας αφήσω… ο Γρηγόρης γνωρίζει τα πάντα οπότε καλή συνέχεια» απάντησε μουδιασμένα ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Πηγή: true.gr