Τι είπε για Survivor, για τα επαγγελματικά του σχέδια και άλλα πολλά
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στο περιοδικό Hello και αποκάλυψε τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και τον Φύλακα Άγγελο.

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν ήμουν single όλο αυτό το διάστημα»

Να υποθέσω πως είσαι single;
Από πού το συμπέρανες αυτό;

Αν δεν ήσουν single, δεν θα ήταν λιγότερο μοναχική η ζωή σου;
Η συνθήκη του COVID υπάρχει εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου. Δεν ήμουν single όλο αυτό το διάστημα.

Γενικά δεν μαθαίνουμε τίποτα για τα προσωπικά σου. Είναι στάση ζωής αυτό;
Σαφέστατα! Είναι κάτι που αφορά τον άνθρωπο που είναι στη ζωή μου και μένα.

Είσαι ανοιχτός στο να ερωτευτείς;
Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από τον έρωτα; Μετά τα παιδιά φυσικά. Πιστεύω πως αυτό είναι το υπέρτατο συναίσθημα. Δεν έχω αποκτήσει ακόμη παιδιά, αλλά εύχομαι να το ζήσω, να κάνω ένα ή και περισσότερα. Τα παιδιά είναι το αύριο όλων μας, η συνέχειά μας και η ολοκλήρωση για κάθε άνθρωπο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος για το Survivor και το σενάριο που έχει στα χέρια του
«Όντως ήμουν κοντά στο να παρουσιάσω το Survivor. Αυτή την περίοδο που υπάρχει επανεκκίνηση παντού, συζητώ για ένα νέο σίριαλ για την επόμενη σεζόν. Έχει έρθει στα χέρια μου ένα απίστευτο σενάριο. Ο ρόλος είναι κοντά στον Στέφανο από το Τατουάζ και στον Τζόρτζεβιτς του Αν ήμουν πλούσιος. Είναι κάτι που έχει στοιχεία τους, αλλά είναι και διαφορετικό», αποκαλύπτει ο Γιώργος Αγγελόπουλος και στη συνέχεια απαντά αν πρόκειται να τον ξαναδούμε στο Survivor:

«Ο Φύλακας Άγγελος είναι η βασική μου ενασχόληση και δεν ξέρω αν μπορώ να λείψω ξανά από έναν έως πέντε μήνες γιατί αντιμετωπίζουμε πολύ ευαίσθητα θέματα. Ωστόσο, μιλώντας υποθετικά και με την προϋπόθεση ότι θα μπορώ να υποστηρίξω τις υποχρεώσεις μου στον Φύλακα και τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες, η απάντησή μου σε ενδεχόμενη πρόταση θα εξαρτιόταν πολύ από το είδος Survivor All Star που θα διοργανωνόταν. Το Survivor το έχω συγκεκριμένα στο μυαλό μου, ενώ μου αρέσουν πολύ τα αγωνίσματα. Επομένως, την απόφασή μου θα επηρέαζε η version του παιχνιδιού».

Πηγή: true.gr