Δείτε πώς είναι σήμερα ο δημοφιλής τραγουδιστής

Έπειτα από 11 χρόνια απουσίας ο Γιώργος Αλκαίος επιστρέφει. Τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Αλκαίος είχε επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά πλέον είναι έτοιμος για το μεγάλο come back.

Στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε ο τραγουδιστής ποζάρει αγκαλιά με τον γνωστό dj και παρουσιαστή του Mega Star Αντώνη Δημητριάδη και όπως φαίνεται ο χρόνος δεν έχει περάσει από πάνω του. Ο καλλιτέχνης θα βρίσκεται αυτό το Σάββατο στο «Σπίτι με το Mega».

Πριν από περίπου εννέα μήνες ο Γιώργος Αλκαίος είχε μιλήσει στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τσαλίκη «60 Seconds on Call», στον Sfera 102,2, και είχε εξομολογηθεί ότι σύντομα θα επιστρέψει στα μουσικά δρώμενα.

«Δεν θα έλεγα πού είμαι. Ένα πράγμα μπορώ να σου πω. Είναι περίεργες οι εποχές, είναι περίεργα και τα χρόνια που ζούμε. Μέσα σε τρία λεπτά, σε πέντε λεπτά, σε μισή ώρα δεν μπορείς να πεις όσα έγιναν 10 χρόνια που λείπω εγώ αυτή τη στιγμή, γιατί λείπω και 10 χρόνια. Μετά το καλοκαίρι, έχω ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζω πράγματα και από τον χειμώνα και μετά θα τα πούμε πολύ καλά», είχε δηλώσει ο Γιώργος Αλκαίος.

Πηγή: protothema.gr

Πηγή: true.gr