Για την τηλεοπτική επιστροφή του γιου του Γιώργου Αλκαίου μίλησε ο Γιάννης Βασιλείου στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό βιασμού του οποίου έγινε μάρτυρας χωρίς να αντιδράσει πράγμα για το οποίο όπως είπε δεν μετανιώνει.

«Δεν τον είδα καθόλου τον Γιώργο στο «σπίτι με το Mega», έλειπα σε μια δουλειά και δε τον είδα, θα τον δω αύριο. Έτσι κι αλλιώς ξέρω τι έκανε, τι θα πει; «Mε δυο μαρμάρινα φιλιά» θα πει. ‘Επρεπε να ήμουν εκεί αλλά δε ξέρω για ποιο λόγο δε με κάλεσαν. Δε βρισκόμαστε όταν έρχεται στην Αθήνα γιατί έρχεται για 1-2 μέρες μόνο» είπε ο Γιάννης Βασιλείου και συνέχισε,

«Έχουν πέσει σεξουαλικά κακοποίησης στην αντίληψή μου. Πριν πολλά χρόνια, έτυχε – δε μπορώ να πω το όνομα του μαγαζιού γιατί θα καταλάβετε που ήταν, το αφεντικό έχει πεθάνει, ήταν στην παραλία κάπου- τελείωνε η σεζόν, πήγα να πάρω τα ρούχα μου, τα παπούτσια μου το μικρόφωνο και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε.

Άκουγα φωνές, πήγα να χτυπήσω να δω τι γίνεται, ανοίγω την πόρτα και μου έκανε νόημα να φύγω, μου την είπε. Έφυγα. Έπαθα πλάκα, τρελάθηκα. Τι να κάνω; Δεν είναι και καλό πράγμα αυτό, είναι νύχτα. Δε φοβήθηκα να αντιδράσω αλλά δε μπορούσα, δεν ήθελα να μπω στη μέση. Δε μετάνιωσα που δεν αντέδρασα, ειλικρινά δε μετάνιωσα γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα, θα μπορούσα αλλά έμπαινα σε ξένο γήπεδο και θα γινόταν χαμός».

Οι δηλώσεις αυτές του Γιάννη Βασιλείου όπως ήταν λογικό προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις από το πάνελ την εκπομπής με την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά να μη μπορεί να πιστέψει αυτό που άκουσε.

«Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι φοβήθηκε πάρα πολύ αλλά ντρέπεται να πει ότι φοβήθηκε αλλά τώρα δε μπορείς να πεις «μετανιώνω, ζητώ συγγνώμη, δε μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια, δε μπορώ να δω στα μάτια μια άλλη γυναίκα;»…. Μπορώ να καταλάβω ότι υπάρχουν περιπτώσεις που δε μπορείς εκείνη την ώρα να αντιδράσεις γιατί είναι και επικίνδυνο αλλά κάτι κάνεις. Αλλά το «δε μετανιώνω»; Τα παίρνω όλα πίσω δε θέλω να σχολιάσω… Ένας άνθρωπος που το βλέπει δεν είναι συνένοχος;

Είναι άλλο το να έχεις μια υποψία και άλλο το να το βλέπεις και να μην το καταγγέλεις… Δε θέλω να εξηγήσω τίποτα. Και η απάντηση είναι «δε μετανιώνω, θα έκανα το ίδιο;»… Μην τρελαθούμε, Δεν υπάρχει, όχι δεν υπάρχει! Δεν πρέπει να σκεφτούμε το γιατί, τι συνέβη στο μυαλό ενός ανθρώπου που βγαίνει και λέει ότι φέρθηκε έτσι. Είναι μεγάλος άνθρωπος» είπε η Φαίη Σκορδά που έγινε έξω φρενών.

Πηγή: Tlife.gr

Πηγή: true.gr