Πολύ ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για τον Αντώνη Ρέμο, καθώς έγινε νονός! Ο τραγουδιστής βάφτισε τον γιο του Γιάννη Βαρδή και της Νατάσσας Σκαφίδα, ο οποίος πήρε το όνομα Αντώνης, όπως ακριβώς, δηλαδή, έλεγαν και τον παππού του και γνωστό συνθέτη και τραγουδιστή.

Ο Αντώνης Ρέμος έδωσε το παρών στο μυστήριο, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Υβόννη Μπόσνιακ αλλά και την κόρη τους, Ελένη. Ο ταλαντούχος ερμηνευτής ήταν πολύ φίλος με τον Αντώνη Βαρδή, αλλά και με τον γιο του, Γιάννη. Έτσι, δεν θα θα υπήρχε μεγαλύτερη χαρά για εκείνον από το να βαφτίσει τον μικρό Αντωνάκη.

Λίγες ώρες μετά από το τέλος του μυστηρίου, ο Αντώνης Ρέμος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με το βαφτιστήρι του, γράφοντας:

“Και έρχεται η στιγμή που ξανασυναντιόμαστε … Γιάννη & Νατάσσα σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να βαφτίσω σήμερα τον αγαπημένο μας Αντωνάκη… Να είσαι γερός και καλότυχος”.

Συγκινημένος με τα λόγια του ο Γιάννης Βαρδής απάντησε: «Διαβάζω και ξαναδιαβάζω την πρώτη σου πρόταση και δεν ξέρω τι να πω. 5 λέξεις και λύγισα Αντώνη. Δική μας η τιμή και εύχομαι να ήταν εκεί δίπλα μας και να μας βλέπει. Είμαι σίγουρος πως θα ήταν πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος».

Πηγή: true.gr