Στο τραπέζι του Θέμη Γεωργαντά και την τηλεόραση του «OPEN BEYOND» φιλοξενήθηκε, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο γνωστός ηθοποιός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα του παρουσιαστή της εκπομπής. Μάλιστα, ο Έλληνας ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις σχέσεις με «πρώην» και «νυν» γυναίκες.

Ο λόγος γίνεται φυσικά για τη Βάσω Λασκαράκη και την Κατερίνα Γερονικολού. Υπήρξε και σχετική ερώτηση από τον θέμη Γεωργαντά, η οποία αφορούσε τις δύο γυναίκες. Ωστόσο, αν και στην αρχή ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στραβοκατάπιε και κόντεψε να πνιγεί, κατάφερε να απαντήσει.

Τραπέζι του Θέμη Γεωργαντά: Η συζήτηση του παρουσιαστή, με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη για τις Βάσω Λασκαράκη και Κατερίνα Γερονικολού
Θέμης Γεωργαντάς – Ερώτηση: Η Βάσω και η Κατερίνα, πως τα πάνε;

Γιάννης Τσιμιτσέλης – Απάντηση: «Η Βάσω και η Κατερίνα δεν τα πάνε. Τι εννοείς πως τα πάνε;».

Θέμης Γεωργαντάς – Ερώτηση: Είναι στο ίδιο επάγγελμα. Μπορεί κάπου να συναντηθούν ή δεν ξέρω κι εγώ τι…

Γιάννης Τσιμιτσέλης – Απάντηση: «Όχι, δεν έχουν συναντηθεί».

Θέμης Γεωργαντάς – Ερώτηση: Υπάρχει ένας κοινός άξονας, ένα κοινό σημείο επαφής…

Γιάννης Τσιμιτσέλης – Απάντηση: «Ναι, αλλά δεν έχουν κοινές δουλειές. Δεν δουλεύουν στο ίδιο περιβάλλον, αυτή τη στιγμή. Δεν έχουν κάποια επαφή για να σου πω.

Τραπέζι του Θέμη Γεωργαντά: Βίντεο με τη συζήτηση του παρουσιαστή και του Γιάννη Τσιμιτσέλη για τις Βάσω Λασκαράκη και Κατερίνα Γερονικολού

Πηγή: true.gr