Ο Γιάννης Στάνκογλου , που φέτος μας καθήλωσε με την ερμηνεία του ως Θωμάς Κυπραίος στις «Άγριες Μέλισσες», έκανε την έκπληξη δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την κόρη του Φοίβη.

Ο πολυτάλαντος ηθοποιός, παρότι είναι ενεργός στα social media , δεν συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες της οικογένειάς του γι΄αυτό και όταν το κάνει, η ανταπόκριση των followers του είναι θερμή.

Οικογένεια

Ο ηθοποιός είναι ζευγάρι με την Αλίκη Δανέζη –Κνούτσεν και έχουν δύο παιδιά, την Φοίβη, 11 ετών και τον Φίλιππο, 6 ετών.

Όπως έχει πει σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο μεγαλύτερος φόβος του είναι μήπως δει τα παιδιά του σε μια δύσκολη φάση. «Τα παιδιά μου με καθορίζουν» είπε χαρακτηριστικά.

Προέβη επίσης και σε μια αποκάλυψη: «Στο σπίτι η σύζυγός μου είναι το αφεντικό. Υπάρχει μεγάλος θαυμασμός του ενός για τον άλλον».

Για τα παιδιά του όμως μίλησε και στην εκπομπή «Σημείο συνάντησης» της EΡΤ1 λέγοντας ότι η ερχομός τους του έδωσε δύναμη να συνεχίσει να πορεύεται.

« Ο καθρέφτης της δικής μου ζωής είναι αυτά τα δυο παιδιά. Εκεί που κρίνω την προσωπικότητα μου είναι στα παιδιά», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός.

Πριν μερικές μέρες η κόρη του είχε γενέθλια και ο ηθοποιός της ευχήθηκε δημοσιεύοντας αυτή τη φωτογραφία και την εξής ευχή:

«Χρόνια πολλά φοιβακι μου….Τόση αγάπη πως να χωρέσει????❤️❤️❤️❤️❤️».

Πηγή: true.gr