Η γάτα του ηθοποιού του έδωσε την έμπνευση για το επόμενο επιχειρηματικό του βήμα

O ηθοποιός έφερε στην Ελλάδα τους πρώτους εικοσιτετράωρους αυτόματους πωλητές, μέσω των οποίων παρέχονται τροφή και άλλα είδη ανάγκης στους πιο πιστούς φίλους του ανθρώπου, σε σκύλους και γάτες, κάθε στιγμή της μέρας αλλά και της νύχτας, όταν τα σούπερ μάρκετ και τα pet shops έχουν κατεβάσει ρολά.

Η αξιολάτρευτη γάτα του, η Χούμπι, ήταν εκείνη που έδωσε στον Γιάννη Σπαλιάρα την έμπνευση να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά σε μια καινοτόμα παροχή, με κοινωνικό πρόσημο, που έχει κάνει ήδη τα πλήθη των φιλόζωων να πανηγυρίζουν!

Ηδη ο πρώτος πωλητής Zoobox, όπως ονομάζεται η εταιρία που ίδρυσαν από κοινού ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο συνεταίρος του Πάνος Βισβάρδης, έχει τοποθετηθεί από το περασμένο Σάββατο στη Νέα Ερυθραία και έως αύριο θ’ ακολουθήσει ακόμη ένας στα σύνορα Νίκαιας και Πειραιά.

Γιάννης Σπαλιάρας: “Η Χούμπι ήρθε στη ζωή μου ξαφνικά”

«Η Χούμπι ήρθε στη ζωή μου ξαφνικά. Τη βρήκα μωρό γατάκι ξημερώματα Κυριακής τον περασμένο Αύγουστο και, αν δεν είχα επαφή με κάποιους εθελοντές του stray.gr, μπορεί να μην είχε επιβιώσει» λέει στην «Espresso» ο Γιάννης Σπαλιάρας και συνεχίζει:

«Ευτυχώς, τα παιδιά είδαν μέσω facebook πως την έσωσα και μου έφεραν αμέσως τα απαραίτητα, με πρώτο το ειδικό γάλα σε σκόνη που χρειάζονται τα μωρά γατάκια, καθώς είναι το μόνο που αντικαθιστά το μητρικό…» Πράγματι, αν περίμενε ν’ ανοίξουν τα μαγαζιά, στις 10 η ώρα το πρωί της Δευτέρας, μπορεί να ήταν αργά για τη Χούμπι…

«Αφού την υιοθέτησα, λοιπόν, σκέφτηκαν πως θα ήταν ωραία να υπήρχε πρόσβαση σε τροφή για τα ζώα όλο το εικοσιτετράωρο» μας εξηγεί. «Αν δεν είχε έρθει στη ζωή μου η Χούμπι, δεν θα είχα γνωρίσει τον συνεταίρο μου και δεν θα είχαμε υλοποιήσει αυτή την ιδέα. Η Χούμπι με έκανε καλύτερο άνθρωπο, με έκανε να νοιάζομαι για τα ζώα. Γι’ αυτό το Zoobox είναι αφιερωμένο σ’ εκείνη αλλά και σε όλα τα αδέσποτα εκεί έξω» συμπληρώνει.

“Θα τοποθετηθούν κι άλλοι εν καιρώ. Κάνουμε ήδη κουβέντες, ενώ δίνουμε αυτόματους πωλητές και franchise”, Γιάννης Σπαλιάρας

Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά με οποιοδήποτε άλλο σημείο πώλησης σχετικών ειδών είναι το γεγονός ότι μέρος των εσόδων του Zoobox θα διατίθεται στη φιλοζωική του δήμου όπου βρίσκεται κάθε πωλητής.

«Θα τοποθετηθούν κι άλλοι εν καιρώ. Κάνουμε ήδη κουβέντες, ενώ δίνουμε αυτόματους πωλητές και franchise. Στόχος μας είναι να έχουν πρόσβαση σε τροφή όλα τα ζωάκια» αναφέρει ο Γιάννης Σπαλιάρας, τονίζοντας, τέλος, πως δεν είναι πιο ακριβά τα προϊόντα τους λόγω της εικοσιτετράωρης παροχής τους, αλλά έχουν τις ίδιες τιμές με τα pet shops ή και καλύτερες.

Πηγή: true.gr