Όλα όσα ανέφερε για την αποχώρηση του από την τηλεόραση!

Ο Γιάννης Πουλόπουλος είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους της ελληνικής τηλεόρασης. Ο ίδιος και τα χρόνια της επιτυχημένης καριέρας του αποδεικνύουν την αξία του σε αυτόν τον χώρο, κάτι που τον έχει κάνει και αρκετά αγαπητό στο κοινό. Υπάρχουν ωστόσο και αρκετά πράγματα που μπορεί να μην ήξερες για αυτόν, όπως είναι η ηλικία, η προσωπική του ζωή, αλλά και όλα όσα ανέφερε για το «τέλος» του από την τηλεόραση! Αν θες να μάθεις τα πάντα για αυτόν, συνέχισε να διαβάζεις…

Γιάννης Πουλόπουλος: Η ηλικία, η προσωπική ζωή και το «τέλος» από την τηλεόραση

Ο Γιάννης Πουλόπουλος είναι 47 ετών, όπως είχε αναφερθεί μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.
Ο Γιάννης Πουλόπουλος είχε μιλήσει στο παρελθόν για τα δύσκολα χρόνια που αντιμετώπισε με το bullying λέγοντας, «Αν θέλεις να ανοίξουμε αυτή την ιστορία, αυτό που περιγράφουν να κλείνεσαι στην τουαλέτα από το πρωί ως το βράδυ το έχω ζήσει. Έχω δεχτεί bullying και λεκτικό και ρατσιστικό. Έχω δεχτεί σχόλια για τη χροιά της φωνής μου, ότι είναι κάπως και δεν θα κάνω ποτέ καριέρα, ότι τους ενοχλεί αυτό που είμαι επειδή δεν ήμουν η επιλογή τους. Ήταν μία κυρία αυτή που μου το είπε. Μου έκανε τη ζωή μαύρη για έναν ολόκληρο χρόνο. Φταίμε και εμείς που δεν μιλάμε. Δεν μπορώ να πω σε πρωινή εκπομπή, να ακουστούν οι βρισιές που άκουσα στο ακουστικό μου, ούτε τα ρατσιστικά σχόλια. Φέρνω στο μυαλό μου αυτές τις εικόνες και δεν μπορώ… Απλά δεν μπορώ να μιλήσω ανοιχτά και αυτό μου δημιουργεί μια συναισθηματική φόρτιση. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή να το πω έχουν περάσει δέκα χρόνια και τα οκτώ έκανα ψυχοθεραπεία. Δεν είναι παρουσιάστρια, είναι στέλεχος καναλιού. Ήθελε κάποιον άλλον συνάδελφο αλλά δεν της έγινε το χατίρι. Για έναν ολόκληρο χρόνο πέρασα πολύ άσχημα. Δεν αντιλαμβανόταν πόσο πολύ με πλήγωναν αυτά που έλεγε».

Το «τέλος» από την τηλεόραση

Σχετικά με την αποχώρηση του από την τηλεόραση, σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Reallife και την Πολυξένη Καραμίχα, ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε πως σκέφτεται να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση λέγοντας, «Για τα επόμενα δύο χρόνια δεν αλλάζει τίποτα. Όμως, έχω αποφασίσει να βάλω μια τελεία στην τηλεόραση. Τώρα, αν θα είναι μια άνω τελεία ή θα είναι τελεία και παύλα ή αν θα είναι αποσιωπητικά, θα φανεί στην πορεία. Δεν το λέω, όμως, τυχαία γιατί παράλληλα με τη δουλειά μου ξεκινάω κάτι δικό μου στον επιχειρηματικό τομέα που με έχει συνεπάρει. Είναι το αντίστροφο της δουλειάς που κάνω τώρα. Ως τηλεοπτικός δημοσιογράφος μπαίνω ακάλεστος στα σπίτια των ανθρώπων και θέλω να τους δώσω κάτι από ανεμελιά. Τώρα θα το κάνω διαφορετικά. Θα ασχοληθώ με τον τουρισμό. Με την αρωγή της οικογένειας μου και τη βοήθεια του παιδικού μου φίλου, Νότη Χριστοδούλου, ο οποίος με βοηθά στη διακόσμηση, δημιουργούμε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στη Μύκονο που ελπίζουμε να ανοίξει το Πάσχα. Γι’ αυτό λέω ότι θα λειτουργώ αντίστροφα. Τώρα θα φιλοξενώ εγώ τον κόσμο, θα ανοίγω εγώ το σπίτι μου και θα του προσφέρω ανεμελιά».

Η απώλεια του αδερφού του

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε επίσης πως πριν χρόνια, ο αδερφός του σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, και η Αλέξια, η οποία ήταν η αγαπημένη του τραγουδίστρια, του συμπαραστάθηκε όσο κανείς άλλος. Χαρακτηριστικά είχε αναφέρει, φανερά συγκινημένος, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Έχω μια πολύ προσωπική ιστορία με την Αλέξια. Το 1995 όταν ο αδερφός μου είχε σκοτωθεί σε τροχαίο, εγώ ήμουν φαν της Αλέξιας. Τότε, μου μιλούσε κάθε μέρα για τρεις ώρες στο τηλέφωνο… Αυτό για ένα παιδάκι που ήμουν εγώ τότε, και εκείνη μεγάλη σταρ στην Ελλάδα, η Αλέξια μου συμπαραστάθηκε με αυτό τον τρόπο, δεν το ξεχνώ ποτέ. Έχει αφιερώσει και έναν δίσκο στον αδερφό μου που έχει σκοτωθεί. Δεν μπόρεσα να κάνω αυτή τη συνέντευξη, ενώ την αγαπώ πολύ, γιατί με συγκινεί πολύ αυτή η ιστορία. Είναι οικογενειακή μας φίλη πια…».

Πηγή: bestofyou.gr

Πηγή: true.gr