Ύστερα από δώδεκα χρόνια σιωπής ο Γιάννης Παπαμιχαήλ «έλυσε» τη σιωπή του και έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Gala» και στη δημοσιογράφο Πηνελόπη Μασούρη. Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ ζήτησε δημόσια συγνώμη από δύο πρώην σχέσεις του, αποκάλυψε πως έχασε 60 κιλά ενώ δήλωσε ότι πρόκειται να ανοίξει ένα μουσείο με το όνομα της μητέρας του.

«Πέρασα από πολλές σχέσεις και δύο φορές έφτασα κοντά στον γάμο με δύο αξιόλογα κορίτσια, τη Νίκη Σερέτη και τη Χριστίνα Γεωργίου. Εγώ έφταιξα που οι σχέσεις αυτές δεν είχαν ευτυχή κατάληξη και μέσω αυτής της συνέντευξης τους ζητώ δημόσια συγνώμη. Θα μπορούσα να είχα κάνει οικογένεια. Σήμερα έχω μετανιώσει γι’ αυτό. Ελπίζω να είναι καλά και να έχουν φτιάξει τις ζωές τους. Ίσως δεν είναι αργά και για μένα, αλλά είναι διαφορετικό να συμβεί αυτό στα 35 -40 και άλλο στα 50, όπου ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα. Όταν είμαστε 20 βλέπουμε τα 50 σαν ένα μακρινό αριθμό και σε λίγο θα είμαστε εξήντα. Θα ήθελα να γνωρίσω μια γυναίκα που να ξέρει τι θέλει, να είναι αυτοδύναμη, να μπορούμε να επικοινωνήσουμε, να θέλουμε παρόμοια πράγματα. Η συντροφικότητα είναι του χαρακτήρα μου», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Στη συνέχεια, ο ίδιος αποκάλυψε πως κατάφερε να χάσει 60 κιλά. «Ξέρω ότι αρκετοί συνάνθρωποί μας αντιμετωπίζουν το θέμα της υπερβολής των κιλών τους. Ήταν απόφαση ζωής να κόψω το στομάχι μου κατά 80%. Μετά από αυτό διαπιστώνω ότι καθόλου δεν μου λείπει το φαγητό. Κάπνισα από τα 34, το έκοψα πριν από 7 χρόνια και σήμερα κάνω μόνο ηλεκτρονικό. Η άθληση συμπεριλαμβάνεται στην καθημερινότητά μου. Περπατάω καθημερινά 5 χιλιόμετρα. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα με τις επιλογές μου».

Παράλληλα, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δήλωσε ότι στα άμεσα σχέδιά του είναι η δημιουργία ενός μουσείου που θα φέρει το όνομα της Αλίκης Βουγιουκλάκη: «Η ιδιωτική πρωτοβουλία αναμένεται, το προχωράμε όμως και μόνοι μας για να μην χάνουμε χρόνο. Θα ήθελα να δω τα προσωπικά αντικείμενα της μητέρας μου, τα φορέματα από ταινίες που αγαπήθηκαν και τα θεατρικά της κοστούμια σε έναν εκθεσιακό χώρο και όχι σε κούτες. Του χρόνου θα έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε που «έφυγε» και οργανώνουμε εκδηλώσεις και έκθεση στη μνήμη της».

Πηγή: true.gr