Η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη αποχαιρέτησε τη σχολική χρονιά και μαζί το Δημοτικό.

Η Ισμήνη από του χρόνου θα πάει Γυμνάσιο και ο μπαμπάς της δεν το πιστεύει ότι έχει μεγαλώσει τόσο πολύ η μοναχοκόρη του.

Η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα και οι γονείς το συνειδητοποιούν βλέποντας τα παιδιά τους να αλλάζουν ταχύτατα.

Ο ηθοποιός λοιπόν δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία από την ημέρα αποφοίτησης της κόρης του από το Δημοτικό γράφοντας αυτά τα τρυφερά λόγια:

«Μέρα αποφοίτησης από το δημοτικό !!! Θεέ μου δεν το πιστεύω ,μόλις εχθές ήταν η πρώτη σου μέρα στο σχολείο … και τώρα … !!!! Απλά να ξέρεις ότι , όσο και αν μεγαλώνεις , η αγκαλιά μου θα είναι ακόμα μεγαλύτερη μωρό μου !!! …Ο Μπαμπακας σου !!!#isminou #mybaby».

Το ζευγάρι αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες της κόρης του. Όταν ήταν μικρότερη, οι αναρτήσεις ήταν ελάχιστες, καθώς μεγαλώνει όμως, οι γονείς της είναι πιο χαλαροί.

Η Ισμήνη είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι που της αρέσει πολύ η θάλασσα. Με τους γονείς της απολαμβάνει καθημερινές στιγμές τόσο στο σπίτι όσο και σε εξορμήσεις που κάνουν όλοι μαζί .

Πηγή: true.gr