Ο Μάξιμος Μουμούρης πρωταγωνιστεί στην καθημερινή δραματική σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» και σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι επρόκειτο να δούμε στα επόμενα επεισόδια, αφήνοντας μας με το στόμα ανοιχτό.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες δραματικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, με φανατικό κοινό, που την παρακολουθεί ανελιπώς και αδυμωνεί για το τι πρόκειται να γίνει στα επόμενα επεισόδια, αφού οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και δεν σταματούν ποτέ.

Ο Μάξιμος Μουμούρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και της Μαρίας Ηλιάκη «Τι λες τώρα» και παραχώρησε μια άκρως αποκαλύπτική συνέντευξη, μιλώντας για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε στις τρεις κόρες του και στην μεγάλη αδυναμία που τους έχει, καθώς και για το γεγονός ότι το επάγγελμα του ηθοποιού τις γοητεύει ιδιαίτερα. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Οι κόρες μου είναι πολύ ευαισθητοποιημένες, και ο επαγγελματικός προσδιορισμός τους, πηγαίνει προς τα εκεί. Όταν μία οικογένεια είναι ευαισθητοποιημένη, τότε γίνονται και τα παιδιά. Οι τρεις κόρες μου είναι γαντζωμένες πάνω μου, το απολαμβάνω όμως!… Τα κορίτσια μου δεν βλέπουν Γη της Ελιάς, δεν είναι για την ηλικία τους. Τα παιδιά έχουν ένα μύθο για τον μπαμπά, εάν δουν κάτι, καταργείται ο «μύθος».

Ο ίδιος, δεν μπόρεσε φυσικά να μην αναφερθεί στο ρόλο του κατέχει στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Γη της Ελιάς», καθώς εκείνος υποδύεται ένα από τα πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στην τροπή της ιστορίας και του σεναρίου. Ο Μάξιμος Μουμούρης έδωσε το μεγαλύτερο spoiler για τα επόμενα επεισόδια, σημειώνοντας ότι δεν κρύβεται εκείνος πίσω από όλα, αλλά υπάρχει ένα άλλο πρόσωπο που όταν εμφανιστεί, το κοινό θα μείνει με το στόμα ανοιχτό.

«Έχω εμπιστοσύνη στην παραγωγή, ήξερα ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρων ρόλος. «Ο Κωνσταντίνος είναι πραγματικά ερωτευμένος με την Ισμήνη, είναι και άνθρωπος παρόλο που πολλοί δεν το πιστεύουν. Μπορεί να είναι μία αφορμή να μαλακώσει ως χαρακτήρας. Είναι η αφορμή ο έρωτάς του για την Ισμήνη για να τον αλλάξει με κάποιο τρόπο. Θα υπάρξει μία εσωτερική σύγκρουση στον Κωνσταντίνο. Το δαχτυλίδι δεν είναι από τα κλοπιμαία και ο γάμος θα γίνει», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Υπάρχει ένα μεγάλο κεφάλι πίσω από όλους αυτούς, που ο Κωνσταντίνος τυγχάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του. Ακόμα δεν τον έχουμε δει να εμφανίζεται. Μπορεί να έρχεται από το εξωτερικό, δεν μπορώ να αποκαλύψω, δεν ξέρω εάν είναι και ξένος ηθοποιός», πρόσθεσε.

Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε και για την παράσταση «Αιολική γη» που πρόκειται να πρωταγωνιστήσει, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Δεκεμβρίου στη σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη» στο θέατρο Ρεξ.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr