Αν δεν είναι αυτό γκαντεμιά τότε τι; Γιατί η Κατερίνα Γερονικολού μέσα σε ενάμιση μήνα έχασε δύο φορές όλα της τα… υπάρχοντα!

Με μία ανάρτησή της σήμερα, η όμορφη ηθοποιός η οποία βρίσκεται στο Τορόντο του Καναδά για να παρευρεθεί στο Toronto Greek Festival αποκάλυψε ότι έχασε τις βαλίτσες της και έμεινε χωρίς ρούχα!

Η Κατερίνα Γερονικολού συγκεκριμένα ανέβασε μία φωτογραφία της στην οποία φοράει μπλούζα με το σήμα του Ολυμπιακού και είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι, κουρασμένη από το ταξίδι και εξήγησε τι ακριβώς της είχε συμβεί. Συγκεκριμένα έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Όχι δεν είμαι Ολυμπιακός.
Βασικά δεν ασχολούμαι καν. Αλλά όταν για 2η φορά (!) χάνονται οι βαλίτσες στο αεροδρόμιο και φίλος ομογενής μόλις σου έχει κάνει δώρο μπλούζα του Ολυμπιακού για το καλωσόρισμα, κοιμάσαι φορώντας τη.
Και το χαμόγελο δε σβήνει όπου υπάρχει ελληνική φιλοξενία, καλόκαρδοι και χαμογελαστοί άνθρωποι, Έλληνες ή ξένοι».

Να θυμίσουμε ότι η ηθοποιός και ο σύντροφός της Γιάννης Τσιμιτσέλης είχαν χάσει στα μέσα του περασμένου Αυγούστου ξανά τις βαλίτσες τους. Συγκεκριμένα το ζευγάρι ταξίδεψε στο Μπαλί της Ινδονησίας για αναψυχή όμως όταν έφτασαν εκεί, διαπίστωσαν πως είχαν χάσει όλες τις βαλίτσες τους. Φρόντισαν να περάσουν καλά χωρίς να επηρεαστούν από τη δυσάρεστη εξέλιξη, όμως πόσο μπορείς να ξεχάσεις στις διακοπές σου ότι δεν έχεις ούτε δεύτερο μαγιό; Και τώρα που η Κατερίνα Γερονικολού έχασε για δεύτερη φορά τις βαλίτσες της; Μάλλον θα έχει εκνευριστεί αρκετά ή θα έχει χάσει πλέον οποιαδήποτε εμπιστοσύνη στις αεροπορικές εταιρίες σε ό,τι αφορά τις αποσκευές της. Δείτε παρακάτω φωτό:

Δεν το λες και μεγάλη τύχη να χάνεις μέσα σε ελάχιστο διάστημα τις αποσκευές σου.

Τον περασμένο Αύγουστο είχαν φτάσει στον προορισμό των διακοπών τους χωρίς ούτε ένα ρούχο.

Πέρασαν όμως καλά και διασκέδασαν την… γκαντεμιά τους.

Με αυτή τη φωτογραφία η Κατερίνα Γερονικολού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την αναποδιά, για δεύτερη φορά που είχε σε ταξίδι της.

Στην Ινδονησία πέρασε υπέροχα αλλά είχε ελάχιστα ρούχα μαζί της.

Πηγή: true.gr