Η Τζούλια Νόβα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, λίγους μήνες μετά τον γάμο της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Η γλυκιά μανούλα γέννησε στο σπίτι, μιας και αυτή ήταν η επιθυμία του ζευγαριού.

«Τα ξημερώματα της Παρασκευής έσπασαν τα νερά, ενώ το ζευγάρι ενημέρωσε αμέσως τις μαίες να πάνε στο σπίτι. Ο τοκετός διήρκησε έξι ώρες και η Τζούλια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι 3 κιλών και 100 γραμμαρίων» όπως αποκάλυψε η εκπομπή Τι λες τώρα και η Νάντια Ριγάτου.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής, Νάντια Ρηγάτου: «Η Τζούλια Νόβα έγινε μανούλα. Ο σύζυγός της, Μιχάλης Βιτζηλαίος, πετούσε στον ουρανό. Ήταν παρών στον τοκετό. Η Τζούλια γέννησε στο σπίτι κι ήταν επιθυμία τους. Την έπιασαν οι πόνοι 4 τα ξημερώματα την Παρασκευή κι ενημέρωσαν τις μαίες να έρθουν. Έξι ώρες κράτησε η διαδικασία κι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Μού έστειλε χθες το πρώτο μήνυμα μετά την εκπομπή μού λέει γεννήσαμε με άπειρα θαυμαστικά. Είναι το πρώτο τους παιδί, είναι ενάμιση χρόνο μαζί κι ο έρωτάς τους ήταν τόσο ξαφνικός. Ενώ γέννησε την Παρασκευή, έχουν κρατήσει πολύ διακριτική στάση και δεν έχουν κάνει κανένα post.»

πηγη: zappit.gr

Πηγή: true.gr