Ο πρίγκιπας Ρόστισλαβ Ρομανόφ και η Φωτεινή Γεωργαντά, μετά από δέκα χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός γιου, παντρεύτηκαν στο Παρίσι την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στον καθεδρικό ναό του Αγίου Αλεξάνδρου Νιέφσκι.

Το μυστήριο τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Jean de Doubna, Αρχιεπίσκοπος Ρωσικών Ορθόδοξων Εκκλησιών στη Δυτική Ευρώπη, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στο πριβέ κλαμπ Cercle de l’Union interalliée, που στεγάζεται σε ένα υπέροχο αρχοντικό του 18ου αιώνα, όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα το περιοδικό HELLO και η Τζοβάννα Βλαχάβα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Ρώσος πρίγκιπας, απόγονος της θρυλικής δυναστείας των Ρομανόφ και η εκλεκτή της καρδιάς του, που είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον Οκτώβριο του 2019 στο Λονδίνο, είχαν σχεδιάσει αρχικά να κάνουν τον θρησκευτικό τους γάμο στην Αγία Πετρούπολη τον περασμένο Ιούνιο, αλλά αναβλήθηκε δύο φορές λόγω covid-19.

«Από την πρώτη στιγμή αισθανόμασταν έντονα ότι τώρα δεν είναι η ώρα για μεγάλα γεγονότα, όταν ολόκληρος ο κόσμος έχει συγκλονιστεί από αυτή την πανδημία. Θέλαμε να γιορτάσουμε την αγάπη μας και την ένωση των οικογενειών μας, αλλά να θυμόμαστε όλους όσους έχουμε χάσει» αναφέρει η Φωτεινή Γεωργαντά στο περιοδικό.

Το νυφικό της Ελληνίδας νύφης της οικογένειας Ρομανόφ σχεδιάστηκε από τη σκηνογράφο και ενδυματολόγο Χλόη Γεωργάκη – Ομπολένσκι, εξαδέλφη της που είχε παντρευτεί κι εκείνη έναν Ρώσο πρίγκιπα, η οποία είναι γνωστή για την ανεπιτήδευτη απλότητά της.

Ποιος είναι ο πρίγκιπας Ροστισλάβ Ροστισλάβοβιτς Ρομανόφ

Γεννήθηκε στο Lake Forest στο Ιλινόις των ΗΠΑ και είναι ο μεγαλύτερος γιος του πρίγκιπα Ρόστισλαβ Ροστισλάβοβιτς ΙΙ και της συζύγου του, Κρίστια Ίπσεν. Είναι το πρώτο μέλος της οικογένειας Ρομανόφ που επέστρεψε για να ζήσει στη Ρωσία. Μαζί με τους γονείς του και την υπόλοιπη οικογένειά του, παρακολουθούσε την επίσημη ταφή της αυτοκρατορικής οικογένειας Ρομανόφ στην Αγία Πετρούπολη το 1998. Είναι ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ρομανόφ και εκπρόσωπος της οικογένειας Ρομανόφ στη Ρωσία.

Ποια είναι η Φωτεινή Γεωργαντά

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στην Οξφόρδη. Από το 2012 εργάστηκε ως σύμβουλος σε διάφορους φιλανθρωπικούς οργανισμούς, ανάεμεσά τους και ο οργανισμός υγείας και πρόνοιας Leonard Cheshire. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια εργάζεται για το βραβείο «Stelios» του οργανισμού, το οποίο σε συνεργασία με το Stelios Philanthropic Foundation του σερ Στέλιου Χατζηιωάννου, υποστηρίζει επιχειρηματίες με αναπηρία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο πατέρας της Φίλιππος, ήταν πρόεδρος αρωματοποιίας Φίλιππος Γεωργαντάς 1864. Στη μεταπολεμική περίοδο ήταν συνεργάτης της Christian Dior.

πηγη: tlife.gr

Πηγή: true.gr