Ο Άγγελος Λάτσιος έχει γενέθλια και ανάμεσα στις ευχές που δέχτηκε ήταν και της Γαίας Μερκούρη.

Ο Άγγελος Λάτσιος, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, έχει σήμερα (30/11) γενέθλια και συμπληρώνει τα 19 χρόνια ζωής.

Ο γιος της παρουσιάστριας στα 19 του είναι άλλος άνθρωπος, αφού το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει στυλ και είναι ένας κούκλος.

Έχει αφήσει μουστάκι, τα μαλλιά του έχουν μακρύνει κι άλλο και η αλλαγή στο σώμα του είναι θεαματική. Ο νεαρός έχει ένα καλογυμνασμένο σώμα, αφού καθημερινά γυμνάζεται πολύ και αυτό φαίνεται.

Ο Άγγελος Λάτσιος από το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές από συγγενείς και φίλους. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Γαία Μερκούρη με την οποία φημολογείται ότι διατηρεί σχέση. Βέβαια κανένας από τους δύο δεν το έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει.


Ο Άγγελος θέλησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram να μοιραστεί μαζί με τους διαδικτυακούς του φίλους, ορισμένες από τις ευχές που δέχτηκε.

Έτσι λοιπόν ανάμεσα σε αυτές δημοσίευσε και την ανάρτηση της Γαίας, η οποία επέλεξε να ποστάρει με την σειρά της αρκετές κοινές τους φωτογραφιών γράφοντας: «Happy birthday Angel».

Ο Άγγελος Λάτσιος έχει γενέθλια

Και συμπληρώνει τα 19 χρόνια ζωής


Ο Άγγελος Λάτσιος δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές και ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Γαία Μερκούρη

Η Γαία επέλεξε να ποστάρει μία κοινή τους φωτογραφία

Την συνόδεψε με μία τρυφερή λεζάντα

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr