Συγκλονίζει 12χρονη από το Τέξας που πυροβόλησε τον πατέρα της κατόπιν σχεδίου της με άλλη ανήλικη και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το 12χρονο κορίτσι ξαπλωμένο στο δρόμο με ένα τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι και ένα πιστόλι από κάτω. Στη συνέχεια, βρήκαν τον 38χρονο πατέρα της κοπέλας μέσα στο σπίτι της οικογένειας στο Τέξας, με τραύμα από πυροβολισμό στην κοιλιά.

Τόσο το κορίτσι όσο και ο πατέρας της μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της περιοχής αργά το ίδιο βράδυ. Ο πατέρας βγήκε πρόσφατα από το νοσοκομείο και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως. Η κόρη του όμως, πέθανε δύο μέρες μετά. Ως τρόπος θανάτου ορίστηκε η αυτοκτονία από πυροβολισμό στο κεφάλι.

Το νεαρό κορίτσι που καταγόταν από το Γουέδερφορντ του Τέξας, είχε σχεδιάσει τη δολοφονία του πατέρα της με ένα άλλο 12χρονο κορίτσι που ζούσε στο Λούφκιν, περίπου 230 μίλια νοτιοανατολικά. Δεν είναι σαφές πώς τα κορίτσια γνωρίζονταν μεταξύ τους και τι τους έκανε να επινοήσουν το σχέδιο.

Σχεδίαζαν και οι δύο ανήλικες να σκοτώσουν τον πατέρα τους
Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Πάρκερ δήλωσε: «Η ανήλικη ύποπτη σχεδίαζε για αρκετές εβδομάδες να δολοφονήσει την οικογένειά της και τα κατοικίδια ζώα της και είχε έρθει σε επαφή με μια άλλη ανήλικη από το Λούφκιν του Τέξας»

«Η άλλη ανήλικη γυναίκα είχε επίσης σχεδιάσει να δολοφονήσει τον πατέρα της, αλλά δεν ακολούθησε το σχέδιο».

Το δεύτερο κορίτσι, το οποίο οι ερευνητές πιστεύουν ότι συμμετείχε στον σχεδιασμό του πυροβολισμού, τέθηκε υπό κράτηση την περασμένη εβδομάδα και κατηγορήθηκε για συνωμοσία για να διαπράξει φόνο, ανέφερε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Πάρκερ σε ανάρτηση στο Facebook.

Η κοπέλα που ουσιαστικά προσπάθησε να πραγματοποιήσει το σχέδιο έπρεπε να οδηγήσει και να παραλάβει το δεύτερο κορίτσι, στο πλαίσιο του σχεδίου δολοφονίας. Τα δύο κορίτσια σχεδίαζαν να διαφύγουν μαζί στη Γεωργία, αφού θα υλοποιούσαν το σχέδιο τους.

Ωστόσο, λόγω της ηλικίας των ανηλίκων και του ευαίσθητου θέματος της υπόθεσης, οι πληροφορίες που θα δημοσιοποιηθούν σχετικά με αυτήν την υπόθεση θα είναι περιορισμένες.

Πηγή: true.gr